Trudeau overvåker alle trailersjåfører via vaksinepass

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Talspersonen for Freedom Convoy 2022 i Canada blir intervjuet i programmet Tucker Carlson Tonight. FOTO: Skjermdump
I et nylig TV-program med den kjente amerikanske programlederen Tucker Carlson blir talspersonen for Freedom Convoy 2022 Benjamin Dichter intervjuet. 

“Hvorfor gjør dere dette? Hva er poenget med denne convoyen”, spør Carlson. 

​”Det er enkelt. Vi har sett at Canada har gått fra å være et land med Justin Trudeaus løfter om solfylte veier til å bli et mørkt, autoritært land med undertrykkelse og kontroll”, sier han.  

“Vi vil oppnå to ting: bli kvitt vaksinetvangen og vaksinepassene,” sier han og forteller om en nylig episode ved en grenseovergang til Canada fra USA.

Les også Advokat: Nevrologiske problemer har økt med 1000 prosent

Dichter forklarer at han dagen før for første gang hadde krysset grensen inn til Canada fra USA med sitt digitale (vaksine) pass. “Jeg holdt telefonen min opp til grensevakten for å gi ham QR-koden. Vet du hva han sa til meg”? “Å, det er greit, jeg trenger den ikke.» Jeg spurte: “Hva mener du med at du ikke trenger den”?

“Telefonen din dukket opp på skjermen min og er allerede korrelert med ditt pass”, svarte grensevakten. 

Alle sjåfører blir sporet elektronisk av statsminister Justin Trudeau`s administrasjon, og Trudeau presser nå Joe Bidens regime til å gjøre det samme med amerikanske sjåfører. 

“Tenk på det. Så de vet hvem alle som kommer til grensen er før de er der, og de blir sporet.

“Vi vet ikke hvorfor, vi vet ikke vilkårene for avtalen. Kommer de til å handle etterretning frem og tilbake mellom Canada og USA med sporingsmobiler? Vi vet ikke. Men det er den veien det går hvis dette ikke blir stoppet. Det er derfor vi nå setter strek i sanden. Det er her det slutter.”

Hør hele intervjuet i videoen under. 

Les også Trudeau og familien har flyttet til et hemmelig sted etter at vaksine-protester fra trailersjåfører i Canada vekker sikkerhetsfrykt

Les artikkelen direkte fra kilden

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar