våken?

Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

 

Grunleggeren av Antiglobalisten har startet en egen sosial media side dedikert for våkne mennesker som ønsker å samarbeide/kobles med andre våkne.

Dermed ble https://våken.no skapt.

Systemet som våken.no baserer seg på er ikke beregnet for størrelser som f.eks facebook. Men det passer utmerket til lille norge.

Det er mange våkne som daglig alene forsøker å vekke andre medmennesker. Det kan føles ganske håpløst å stå alene. Vi har heldigvis gode felleskap og politiske partier. Men for å få fremgang på flere fronter må vi ta i bruk alle ressurser der ute. Det vil si alle som ønsker og kan bidra med sine kunnskaper. Å starte prosjekter uavhengige av hverandre, men samtidig vise andre våkne at det skjer noe som dem også kan være med på, er viktig.

Alle mennesker uavhengig av tilhørighet eller status er våken. Vi ser at verden er i en epoke av bibelsk proposisjon. Det handler om makt, politikk, samfunn, vitenskap og ikke minst åndelighet.

Dediker litt av din tid for å gjøre en forskjell. Det føles godt å være del i et felleskap der man møter forståelse. Gå inn på våken.no og lær hvordan plattformen fungerer. Det er et enkelt system å ta i bruk. Vi ses.