Tirsdag annonseres regjeringens koronalettelser

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) har sammen med justisminister Trygve Slagsvold Vedum invitert til pressekonferanse om koronasituasjonen tirsdag neste uke. Arkivfoto: Terje Bendiksby / NTB

annonse

annonse

Regjeringen har varslet vesentlige lettelser i koronarestriksjonene neste uke. Tirsdag vil regjeringen offentliggjøre lettelsene.

Denne uken har regjeringen bekreftet at det ville komme endringer i koronarestriksjonene neste uke, men det har ikke blitt oppgitt noe tidspunkt for dette, skriver NTB.

Torsdag kveld kom en pressemelding fra Statsministerens kontor om at Jonas Gahr Støre (Ap) inviterer til pressekonferanse om koronasituasjonen sammen med finansministeren og helseministeren tirsdag kveld.

annonse

Det er blitt etterlyst raske lettelser, deriblant fra opposisjonens side, etter de nye rådene fra helsemyndighetene.

– Jeg kan allerede nå varsle at vil bli betydelige lettelser, og disse vil bli kommunisert ut på en pressekonferanse i neste uke, sa helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) i en skriftlig uttalelse til NTB onsdag.

Regjeringen venter nå på faglige råd fra Folkehelseinstituttet (FHI), Helsedirektoratet og en ekspertgruppe som ledes av økonomiprofessor Steinar Holden.

– Denne gruppen gjør nå også en vurdering av tiltaksnivå og innretninger på tiltak og vil gi råd til regjeringen, sier Kjerkol.

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar