Tidligere FN-topp: De globalistiske systemene kollapser

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Ninacappelen.com:

I et nytt intervju med advokat Reiner Fuellmich forklarer tidligere direktør i FN-systemet, Călin Georgescu, at FN er kontrollert av kriminelle oligarker som bruker organisasjonen til å berike seg selv og slavebinde menneskeheten.

FN ruller nå ut Agenda 2030 med de beryktede «bærekraftsmålene». Det verdensomspennende prosjektet har som mål å transformere alle aspekter ved menneskelig eksistens, som mat, seksualitet, familie, arbeid, økonomi, helse, og utdanning. Agendaen skal angivelig sette en stopper for fattigdom, sult, ulikhet, sykdom og andre dårlige ting, men det er kun retorikk. Georgescu, som har lang erfaring fra innsiden av organisasjonen forteller en annen historie. 

​Les også FN kontrolleres av oligarker

FN er av mange ansett som en fredsfremmende organisasjon, men ifølge Georgescu står FN i realiteten for krig. “Det er de samme oligarkene som styrer både FN og WEF, og alle statsledere er ansatt av oligarkene”, sier han. 

Han opplyser videre at det forventes av alle FN-ansatte at man er hundre prosent politisk korrekt, og at man er villig til å “selge sjelen sin”.

I intervjuet kommer det også frem at Fuellmich i samtaler med grunnleggeren av Greenpeace, Patrick Moore (som har doktorgrad i biologi red. anm.), har fått opplyst at “klimakrisen” kun er en myte for å skape frykt. “Klimakrisen” er et påskudd for å tjene penger og holde menneskeheten under kontroll, sier han. 

Georgescu mener at vi mennesker ikke vet hvordan vi skal nyte livet, og viser til avhengigheten av teknologi som mobiltelefonen representerer. Han sier at de globalistiske systemene kollapser, og mener vi nå har en enestående mulighet til å revurdere livet og connecte med naturen på nytt. 

Du kan se den meget interessante videoen HER. (Varighet: 40 min) 

Les også Optimistisk Fuellmich deler sine tanker om 2023

Støtt min journalistikk:
VIPPS 665430
KONTONR. 9710 47 05905​​​

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar