Tid for å dyrke egen mat

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Ninacappelen.com:

7/5/2022

1 Comment

Å se sine egne vekster spire og gro gir ro i sjelen.

Norges matberedskap og selvforsyning har i mange år vært kritisk lav, og stadig kan vi lese historier i mediene om bønder som sender uvanlig mange kyr til slakt som følge av økte kostnader. Dette kan vanskelig tolkes på annen måte enn en styrt avvikling av norsk landbruk.

Tanken om sikring av egen befolkning har vært fraværende etter mange år med globalistisk vanstyre, og Norge har ikke hatt et nasjonalt beredskapslager for korn siden 2003. I 2019 uttalte landbruksdepartementet at Norge fortsatt ikke trenger beredskapslager av korn. Samtidig jobbes det med å begrense produksjon og konsum av kjøtt i tråd med «grønn» politikk. Demokratene har nedfelt i sitt partiprogram viktigheten av nasjonal beredskap, selvforsyning, og matsikkerhet.

​Les også Slik booster du immunforsvaret med 5 enkle grep

Nå er en matkrise i anmarsj, og Norge er nok en gang uforberedt på en lenge varslet krise. Med tanke på hvordan norske regjeringer har håndtert både immigrasjonsbølger, koronakrisen, og strømkrisen er det liten grunn til å ha tillit til håndteringen av en alvorlig matkrise. Når et folk med mindre enn 30 prosent selvforsyningsgrad av mat og tomme beredskapslagre går til krig mot det største matfatet på det Eurasiske kontinentet kan dette vanskelig beskrives som annet enn komplett politisk idioti. Snakk om å drite i eget reir!

Tiden har kommet for å dyrke sin egen mat. Det har blitt en stor trend å dyrke egne krydder, grønnsaker, og blomster. Enten du vil dyrke i vinduet, på balkongen eller i en plantekasse har hagesentrene de produktene du trenger for å lykkes. Å se sine egne vekster spire og gro gir stor glede!

Økologisk landbruk er et produksjonssystem som opprettholder sunne jordsmonn, bærekraftige økosystemer og folks helse. Dette systemet bygger på økologiske prosesser, biologisk mangfold og kretsløp tilpasset lokale forhold, istedenfor å være avhengig av innsatsfaktorer med uheldig effekt. Økologisk landbruk kombinerer tradisjon, innovasjon og vitenskap til gagn for vårt felles miljø og fremmer rettferdighet og god livskvalitet for alle. (Kilde: Nibio)

Mange legger nå om plenen til egen kjøkkenhage der de sår poteter, gulrøtter, salater, reddiker osv. Andre velger å flytte fra byen for å bo på landet for å dyrke sin egen mat og være selvforsynt. Personlig vil jeg anbefale mine følgere å finne sine likesinnede i nærområdet og gå sammen om et felles dyrkingsprosjekt. Det kan være mye å sette seg inn i, og det er alltid triveligere å samarbeide med likesinnede.

Les også Mat som en spirituell opplevelse


​Støtt min journalistikk:
 
VIPPS 665430
KONTONR. 9710 47 05905

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar