Stress ned og sov bedre

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

God søvnkvalitet handler om å roe sinnet og pusten. FOTO: Skjermdump YouTube

De siste dagene har jeg lest og hørt mange forferdelige historier om folk her i Norge som sliter på grunn av den destruktive lockdown-politikken. Dette er folk fra alle samfunnslag og aldre. Fellesnevneren for disse menneskene er at de etter to år med unntakstilstand har mistet troen på fremtiden, og velger å avslutte livet. Mange sliter med alvorlige skader etter de livsfarlige injeksjonene, mens andre har mistet sitt livsverk bygget opp gjennom et helt liv. Jeg må innrømme at det gjør et voldsomt inntrykk å høre slike historier. 

Les også Stol på din indre visdom

I neste blogg vil jeg gå nærmere inn på hvordan motstanden jeg selv har hatt i livet har gjort meg bedre rustet til å håndtere den krevende situasjonen vi nå befinner oss i. For jeg ser et mønster blant de av oss som ikke lever i frykt eller lar oss påvirke av den løgnaktige propagandaen

Jeg vet det er mange som nå sliter med søvnproblemer. For meg er musikk et fantastisk verktøy jeg selv bruker daglig for å sovne raskere. 

HØR MUSIKKEN HER

Sender deg masse lys, varme, og kjærlighet. Ikke gi opp! 

Meld deg på mitt nyhetsbrev!

Les artikkelen direkte fra kilden

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar