Steigan.no: Pentagon trygger Amerika – sprenger syrisk sauegjeter og 10-barns far

Steigan.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Steigan.no:

Av Walt Zlotow, Anti-War, 22. mai 2023.

Lotifi Hassan Misto holdt på i sin daglige jobb med å gjete sauer i Idlib-provinsen i Syria den 18. mai, da et amerikansk droneangrep blåste ham i fillebiter.

Tjenestemenn i Pentagon kunngjorde umiddelbart at vi drepte en al-Qaida-leder som var fast bestemt på å terrorisere hjemlandet. Det kunne godt ha vært en innspilt respons som har blitt spilt hundrevis, kanskje tusenvis av ganger siden terrorkrigen startet for 22 år siden i september.

Men Pentagon-fabelen falt raskt fra hverandre da familiemedlemmer sto frem for å forsvare Misto og sørge over hans 10 barn, nå uten far. De ble støttet av terroreksperter som fortalte Washington Post at Misto sannsynligvis ikke var tilknyttet al-Qaida. Se også Business Insider.

En Pentagon-representant kom med et «oops» og sa: «Vi er ikke lenger sikre på at vi drepte en senior AQ-tjenestemann.» Men en annen tjenestemann hevdet at personen de drepte var al-Qaida, uten å tilby et fnugg av bevis. «Selv om vi tror at angrepet ikke drepte det opprinnelige målet, tror vi at personen er al-Qaida» Med det har Pentagon blitt stille og nektet å frigjøre noen detaljer om drapet på sauegjeteren.

Det er det vi får folkens, for vår årlige billion dollar budsjett til militæret og etterretningen. Mord og kaos rundt om i verden. Og færre sauegjetere til å true hjemlandet.


Denne artikkelen ble først publisert av Anti-War:

Pentagon Keeping America Safe… Blowing Up Syrian Sheepherder Father of 10

Oversatt for steigan.no av Espen B. Øyulvstad


Walt Zlotow ble involvert i antikrigsaktiviteter da han begynte på University of Chicago i 1963. Han er nåværende president for West Suburban Peace Coalition basert i Chicagos vestlige forsteder. Han blogger daglig om antikrig og andre spørsmål på www.heartlandprogressive.blogspot.com.

The post Pentagon trygger Amerika – sprenger syrisk sauegjeter og 10-barns far first appeared on steigan.no.

Les artikkelen direkte på Steigan

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar