Staten har hemmelige matlager

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Ninacappelen.com:

Etter svineinfluensaen i 2009 ble det laget beredskapsplaner for pandemi. Ett av tiltakene er hemmelige lager med nødproviant rundt i landet. Det skriver NRK i en artikkel som ble publisert 3. april 2020. 

I artikkelen kan vi lese følgende: 

NRK har bede om å få innsyn i kor mange lager med naudproviant som finst, kvar dei ligg og kva slags matvarer som er der, men har fått avslag. Grunngjevinga frå Nærings- og fiskeridepartementet er «tryggleiksomsyn».

Manglende svar fra departementet reiser følgende spørsmål: 
Hva er grunnen til at folket ikke får vite hva slags matberedskap staten har? Hva legger myndighetene i begrepet “trygghetshensyn”? Hvem er målgruppen for denne matberedskapen som er så hemmelig? Er det kun regjering og toppolitikere maten er ment for? 

Videre skriver NRK:

For korleis skal butikkane få tak i basismatvarer dersom til dømes store slakteri, meieri eller andre aktørar i den norske matindustrien må stengje ned over lengre tid på grunn av koronakrisa?

Nærings- og fiskeridepartementet opplyser til NRK at dei hemmelege matvarelagera berre er naudproviant ved krisesituasjonar. Det er samarbeidet med dei store matvarekjedane i landet som sikrar forsyninga. Det er mat nok til alle, forsikrar departementet.

Departementet skriver altså at det er mat nok til alle, men gitt det enorme bondeopprøret vi nå ser eskalerer i Europa, Canada, India, Sri Lanka og andre steder i verden, kan vi føle oss trygge på det når beredskapsplanene er hemmelige? Norge har i utgangspunktet en kritisk lav selvforsyningsgrad på mellom 30 og 40 prosent, og mange norske bønder har de siste månedene måttet sende dyrene sine til slakt på grunn av skyhøye strømpriser.

Når vi nå ser bondeopprøret som eskalerer i Nederland, og vi samtidig vet at bøndene blir tvunget til å avvikle sine jordbruk, angivelig på grunn av for høye nitrogenutslipp, så ligger i det kortene at en hungersnød vil ramme Europa i nær fremtid. Og la meg tilføye, det har selvsagt ingenting med krigen i Ukraina å gjøre at bønder nektes å produsere mat! Det er kun en distraksjon. 

​Les også Gunhild Stordalen og hennes EAT-bløff

Sannheten er at nederlandske myndigheter har planer om å bygge smartbyer med masseinnvandring der bøndene nå dyrker mat. Høres dette betryggende ut? Dette er Agenda 2030 i praksis, og de såkalte “bærekraftsmålene” som samtlige politikere på Stortinget er tilhengere av. Planen handler altså om å legge om hele verdens matproduksjon til syntetisk dyrket kjøtt og grønnsaker fremstilt i laboratorier. Dette er allerede en milliardindustri. Sunne og næringsrike matvarer produsert av dedikerte bønder skal altså byttes ut med sykdomsfremmende GMO-mat. En ting er sikkert; den søppelmaten kommer ikke på min tallerken! 

Demokratene vil ta Norge ut av Parisavtalen som er årsaken til de skyhøye energiprisene og massekonkursene vi ser i dag. Vi avviser “det grønne skiftet” som ren svindel der noen ytterst få berikes av subsidier, som altså er våre skattepenger. Disse pengene tilhører det norske folk, og skal ikke sløses bort på fordelskapitalister. 

Demokratene vil også ta Norge ut av alle internasjonale organisasjoner som FN, WHO, EU, og WEF som kun beriker storkapitalen. Vi vil i stedet ha handelsavtaler basert på gjensidig respekt. 

Demokratene vil desentralisere Norge. Vi vil at smådrift skal lønne seg, og vi vil ha komplette og trivelige småsamfunn over hele landet. Stordrift og sentralisering er oppskrytt, og tjener verken norsk økonomi, kultur eller trivsel i lengden. 

Les også Demokratene vil melde Norge ut av FN og WHO

Støtt min journalistikk: 
VIPPS 665430
KONTONR. 9710 47 05905

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

1 thought on “Staten har hemmelige matlager

Legg igjen en kommentar