Slik blir helsemyndigheter drillet i WHO`s krisekommunikasjon

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Ninacappelen.com:

Maria Zeee. FOTO: Skjermdump

I en nylig podcast går australske Maria Zeee gjennom de viktigste punktene i dokumentet for krisekommunikasjon fra Verdens Helseorganisasjon (WHO). 

Dokumentet tar for seg hvordan WHO hjernevasker offentlige helsemyndigheter til å “håndtere befolkningen” når de begynner å miste tillit til mRNA-vaksinene. Det omfattende dokumentet gir en rekke eksempler på strategier som skal følges i ulike situasjoner.

Les også Jorden og livet må aldri styres av Bill Gates!

Det er særlig interessant å merke seg at WHO definerer begrepet vaksinekrise på følgende måte: 

Negative public and media debate /publication on vaccination which may create uncertainty and distress among the public. 
Examples: New critical scientific studies, social media stories, or critical media reports.  

Dette betyr i klartekst at nye vitenskapelige studier som beviser at “mRNA-vaksinene” er farlige blir definert som en krise. Med andre ord, sannheten må for all del ikke eksponeres! 

I podcasten kommer det også frem at WHO har ansatt en rekke nye folk til å overvåke hovedstrømsmedier og sosiale medier for å “fange opp reaksjoner etter vaksineskader”. Og slik justerer WHO sin kommunikasjon. 

Maria Zeee advarer også mot det hun omtaler som det globalistiske jokerkortet “Cyber Covid”, og viser til at Australia nylig måtte kansellere alle flyreiser til USA på grunn av problemer med internett. “Hvis for mye sannhet kommer ut, hva gjør du da? Jo, da stenger du ned hele internettet”, sier hun.

Zeee hevder at World Economic Forum (WEF) nå tester teknologi for å stenge ned internett, og viser til en film om cyber attack som ble publisert på WEF sine nettsider i 2020. 

Du kan høre podcasten HER. Varighet: 40 min. 

Les også Å ta vare på jorden og alt liv er vårt etiske og økologiske ansvar

Støtt min journalistikk:
VIPPS 665430
KONTONR. 9710 47 05905​​​​

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar