Skoleklasse knivranet i Västerås

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

annonse

Svensk politi leter etter to personer som tok seg inn i en skoleklasse i Västerås  og brukte kniver til å truet til seg elevenes datamaskiner.

Politiet fikk tidligere i dag melding fra Rudbeckianska gymnasiet i Västerås om at flere personer hadde tatt seg inn på skolen og truet elevene med kniver for å rane til seg  datamaskinene deres.

Ifølge Aftonbladets opplysninger skal to væpnede personer ha gått inn i et klasserom og ranet elevene for datamaskinene deres under knivtrussel. De skal deretter ha løpt fra stedet mens lærerne løp etter dem.

annonse

Ingen kom fysisk til skade
Politiet har ikke fått opplysninger om at noen personer skal være fysisk skadet i hendelsen og har flere patruljer som jobber på stedet.

Rektor ved skolen bekrefter at en av deres klasser ble utsatt for et ran i dag og forteller at det er mye uro blant elevene og at skoleledelsen gjør sitt beste for å ta vare på elevene som naturlig nok er preget av den alvorlige hendelsen.

– Det är obehagligt när sådant här händer. Man hade kunnat skadas, sier en elev på skolen i en kommentar til Aftonbladet.

Ifølge opplysninger fra elever på skolen skal ranerne ha løpt avgårde med datamaskonene i en veske, men etter at lærerne tok opp jakten på dem, skal de ha kastet den fra seg i noen busker nær skolen og greid å komme seg unna forfølgerne.

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar