Sexarbeidere som foretrekker bitcoin

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Foto: Oleksandr Nagaiets / Shutterstock / NTB

annonse

annonse

Regelverk og bankpolitikk utformet for å bekjempe sexhandel har gjort det vanskeligere for sexarbeidere og voksne «underholdere» på internett å praktisere jobben sin.

Mange har i økende grad vendt seg til bitcoin og andre kryptovalutaer som en måte å akseptere betaling for produkter og tjenester og beskytte sine opptjente midler, skriver CNBC.

Allie Eve Knox lager seksuelt provoserende videoer, selger abonnementstjenester på plattformer som OnlyFans, opptrer live via webkamera og fungerer som en «findomme» – forkortelse for financial dominatrix, en fetisj som involverer dominans-underordningsdynamikk og kontanter.

annonse

Hun har også blitt en talskvinne for kryptovaluta etter at flere leverandører, inkludert PayPal, Square Cash og Venmo, stengte kontoene hennes på grunn av «røde flagg» relatert til sexarbeid.

Knox begynte derfor å akseptere kryptovalutaer i stedet. Hennes første utveksling av bitcoin for sexinnhold startet på en Skype-samtale med en klient. «Jeg hadde en Coinbase-konto på det tidspunktet, og han sa: «Hold QR-koden din rett til dette kameraet her,» og han sendte den gjennom kameraet. Og jeg fikk det,» sier hun til CNBC.

Transaksjonen tok 15 minutter, og det var ingen tilbakeføringer, ingen provisjonsgebyrer på nettstedet og ingen bankformidlere for å avslå transaksjonen – store fordeler i hennes bransje. Men den største attraksjonen var å ha «totalt og irreversibelt eierskap over pengene hun hadde tjent.»

Knox er en av mange voksne arbeidere CNBC har snakket med som sier at kryptovalutaer som bitcoin gir dem en følelse av sikkerhet og uavhengighet ettersom banker, kredittkortselskaper og betalingsbehandlere strammer inn regelverket rundt voksent innhold. Med krypto er det ingen mellommann som foretar en vurdering av hvilke transaksjoner som er akseptable.

Bitcoin i 2022: Begynnelsen på slutten, eller slutten på begynnelsen? (+)

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar