Russiske hunder sanksjoneres over Ukraina

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Illustrasjonsfoto av en hund. Foto: Pixabay.

annonse

annonse

Den internasjonale avstraffelsen av Russland over invasjonen av Ukraina har strukket seg langt utover økonomiske sanksjoner.

RT melder at de britiske arrangørene av verdens største hundeutstilling, Crufts, «deler verdens forferdelse og avsky» over den russiske invasjonen av Ukraina. De har derfor bannlyst russiske hundeeiere og deres kjæledyr fra å konkurrere i årets arrangement.

Omtrent 16.000 hunder fra 38 land deltar i det høyprofilerte arrangementet, som har blitt holdt på et utstillingssenter nær Birmingham i det sentrale England siden torsdag. Ingen av deltagerne i år er imidlertid fra Russland, ettersom Kennelklubben, arrangøren av konkurransen, besluttet å ikke la rundt 30 russiske eiere og 51 hunder konkurrere «i lys av raskt utviklende omstendigheter.»

annonse

Kennelklubbens styreleder, Tony Allcock, forklarte senere hva disse «omstendighetene» betyr:

– Disse handlingene er et brudd på menneskerettighetene som får disse menneskene i hundemiljøet vårt å frykte for deres liv. Utover det, som en organisasjon med fokus på dyrevelferd, knuser det også våre hjerter å tenke på alle hundene og de andre dyrene som er berørt av dette, sa han torsdag.

I forrige uke ble russiske katter og deres eiere utsatt for lignende restriksjoner, ettersom det internasjonale katteforbundet utestengte dem fra alle sine konkurranser, grunnet invasjonen av Ukraina.

Ukraina «rapper» store mengder militærutstyr fra Russland

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar