Presidentkandidat unnskylder fylletale

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Gustavo Petro ba om unnskyldning etter å ha holdt en politisk tale mens han var full denne uka. Her fra et debatt tidligere i vinter der han diskuterte med en annen av presidentkandidatene, Ingrid Betancourt. Foto: AP Photo/Ivan Valencia/NTB

annonse

annonse

Den ledende kandidaten i det colombianske presidentvalget ba tirsdag om unnskyldning for å ha holdt en tale mens han var påvirket av alkohol.

Petro forklarte at utmattelse blandet med jetlag, gjorde sitt til at han ikke tålte mye alkohol før han ble synlig påvirket.

– Jeg beklager til dem som deltok på arrangementet, en forpliktelse jeg lovet å overholde til tross for at jeg var trøtt, skrev Petro på Twitter.

annonse

Senatoren, som har en fortid som medlem av en geriljagruppe på ytre venstre fløy, utbrøt under talen: «Måtte de røde flaggene bli heist igjen, må denne byen bli kalt den røde hovedstaden i Colombia igjen!»

Han angrep også lokale velgere som støttet den høyreorienterte ekspresidenten Alvaro Uribe og deretter det nåværende konservative statsoverhodet Ivan Duque.

Reaksjonene fra politiske motstandere av Petro, lot ikke vente på seg.

– Noen politikere blir beruset av makt, andre ser ut til å ha blitt det allerede … kan du forestille deg hvordan Petro Gustavo ville vært som president? spurte høyrekandidaten og Uribe-lojalisten Óscar Iván Zuluaga på Twitter.

Felles for kritikken var hvordan en slik mann vil te seg som president.

– De sier at man skal høre sannheten fra fulle folk … det er tvil om hva som ville skje i Colombia hvis han skulle vinne, sa senator Maria Fernanda Cabal.

61 år gamle Petro leder for tiden meningsmålingene før presidentvalget i Colombia. Første runde i presidentvalget finner sted 29. mai.

Tomas Moltu i PDK om Ropstad: – Faller i kategorien umoralsk (+)

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar