Politiker i EU-parlamentet uttrykker full støtte til Freedom Convoy i Canada

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Christine Anderson (53) er politiker i EU-parlamentet.

I en nylig publisert video gir den tyske politikeren og medlem av EU-parlamentet Christine Anderson sin fulle støtte til Freedom Convoy i Canada. 

Anderson, som representerer partiet Alternative für Deutschland (AfD), innleder med å si at hun er veldig stolt av trailersjåførene. 

“Jeg applauderer deres mot og besluttsomhet for å stå opp for frihet, demokrati, og rettsstaten. Dere har gitt håp til så mange mennesker i verden, dere har vist verden at den “lille ubetydelige minoriteten” ikke er så liten likevel. Men det viktigste er at dere har demonstrert hvordan man skal håndtere en regjering som stadig utvider sine fullmakter. Dette er ikke noe man skal finne seg i. Dette er noe vi må slå ned på. Hvis det er slik at dere virkelig er en liten ubetydelig minoritet så lurer jeg på hvorfor statsminister Trudeau anså det som nødvendig å flykte til et hemmelig sted, og bli der og gjemme seg. Han er åpenbart redd for folket. Og det bør han være. For hvis regjeringen er redd for folket kalles det et demokrati. Hvis imidlertid folket er redd for regjeringen kalles det tyranni. 

Les også Er Covid-narrativet i ferd med å rakne i EU-parlamentet?

Kjære canadiere, ikke gi opp! Dere er på rett vei, og mange mennesker rundt i verden er med dere i tanker og ønsker. Jeg ønsker dere all mulig suksess. Deres mot og besluttsomhet for å stå opp for frihet, demokrati, og rettsstaten har også inspirert andre til å stå opp mot deres regjeringer. Det har vært utallige kunngjøringer av organiserte Freedom Convoys over hele verden.

Mandag den 7. februar kommer den Europeiske Convoyen til Brussel. Galskapens hovedstad. Opphavet til hele denne digitale grønne sertifikat-galskapen og all trakassering, diskriminering, og undertrykkende tiltak som har fulgt med. Jeg håper det kommer mange, og jeg vil være blant dem som står i gata og heier og ønsker velkommen den sårt tiltrengte levering av frihet, demokrati og rettsstat.”

Du kan høre Anderson i videoen under. 

Les også Rettsprosessen er i gang

Les artikkelen direkte fra kilden

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar