Pfizer innrømmer at to doser vaksine ikke virker, så de vil eksperimentere med tre doser for barn

Steigan.no

Vaksineprodusenten Pfizer sa 17. desember 2021 at utprøving av vaksinen hos barn i alderen 2 til 5 år viser at den ikke ga den forventede immuniteten hos barn i denne alderen, og de legger dermed til en tredje dose til kuren. Det er CNN som melder dette.

Selskapet bestemte seg for å legge til den tredje dosen for alle barn og babyer i alderen 6 måneder til 5 år etter at uavhengige eksterne rådgivere tok en titt på dataene så langt.

Den viste at to doser på størrelse med Pfizer/BioNtech-vaksinen ikke ga den forventede immuniteten hos 2- til 5-åringene, selv om de gjorde det for babyer opp til 2 år.

Så selskapet sa at det ville «endre» forsøket for å legge til en tredje dose.
«Studien vil nå inkludere evaluering av en tredje dose på 3 mikrogram minst to måneder etter den andre dosen av to-dose-serien for å gi høye nivåer av beskyttelse i denne unge aldersgruppen,» heter det.

«Beslutninga om å evaluere en tredje dose på 3 mikrogram for barn fra 6 måneder til under 5 år gjenspeiler selskapenes forpliktelse til å nøye velge riktig dose for å maksimere risiko-nytte-profilen,» sier selskapet.

«Hvis tre-dosestudien er vellykket, forventer Pfizer og BioNTech å sende inn data til myndigheten for å få en nødbruksautorisasjon (EUA) for barn 6 måneder til under 5 år i første halvdel av 2022.»

Selskapet vil også teste tredje doser hos eldre barn, som ennå ikke har autorisasjon for boosterdoser av vaksine. Barn i alderen 5 til 11 og 12 til 15 vil få full dose tredje skudd i forsøkene.

Kommentar: Illegale medisinske eksperimenter på barn

Stort klarere kan det ikke sies at vaksinen ikke virker, slik produsentene har påstått og at Pfizer nå altså driver medisinske eksperimenter på barn og babyer, eksperimenter som må være ulovlige etter alt mulig internasjonalt regelverk.

Og det gjøres overfor et virus som ikke er farlig for barn.

Det at myndighetene tillater dette, gjør dem medansvarlige for vaksineprofitørenes forbrytelser.

Kriminell farmasøytisk industri

Den farmasøytiske industrien er blant de mest korrupte og kriminelle industrien i verden. De innrømmer det til og med sjøl. Alle de store legemiddelprodusentene har innrømt å ha bestukket leger, kommet med falske eller villedende informasjoner og legemidlene, usann markedsføring og annen kriminell virksomhet. De har godtatt bøter på milliarder av dollar etter å ha kommet med slike innrømmelser. Verst er GlaxoSmithKline som godtok å betale 3 milliarder dollar i 2012. Pfizer innrømte blant annet bestikkelser i 2009 og måtte betale 2,3 milliarder dollar.

Pfizer har også innrømt å ha «manipulert studier» og «undertrykt negative resultater». Moderna har aldri utviklet en medisin som er blitt godkjent, men fikk likevel enorme mengder skattepenger på grunn av covid-19.

Vitenskapsmagasinet Science har påvist at 107 av ekspertene i  Food and Drug Administration (FDA) som skal kontrollere og godkjenne medisiner og vaksiner hadde tatt imot penger bak mål fra BigPharma.

BMJ har avslørt at:

Anslagsvis 60% av biomedisinsk forskning og utvikling i USA er nå privatfinansiert, og to tredjedeler av akademiske institusjoner har økonomiske bånd til eksterne sponsorer.

BigPharma har bestukket 302 av de 440 medlemmene i Representantenes hus i USA og 91 av de 100 medlemmene av Senatet.