Pengefunnet i Mossemarka er oppklart

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

annonse

Gåten om hvor nær to millioner kroner i kontanter, som var pakket i poser og gravd ned i Mosseskogen, stammer fra er oppklart.

Det var tips fra publikum og generell etterforskning som førte politiet i retning av en gammel sak om omsetning av en større mengde narkotika, skriver Øst politidistrikt i dag i en pressemelding.

– Tipset gikk ut på at en navngitt person hadde gjemt pengene i skogen, og at pengene skulle stamme fra omsetning av en stor mengde narkotika i Østfold i perioden 2006 til 2009, opplyser politiadvokat Stian Moltke-Hansen Tveten i pressemeldingen.

annonse

Som følge av etterforskningen ble en person siktet for grov selvvasking ved å ha skjult kontanter som stammet fra narkotikaomsetning i en periode på over ti år. Noe tid etter at siktelsen ble tatt ut i saken, fikk politiet tilbakemelding fra Norges Bank om at det nøyaktige pengebeløpet var 1.998.000 kroner.

– Saken er nå avgjort med en påtaleunnlatelse for grov selvvask og inndragning av hele kontantbeløpet på 1.998.000 kroner, sier Moltke-Hansen Tveten i Øst politidistrikt, følge pressemeldingen.

Politiet opplyser videre at de to mennene som fant pengene vil få utbetalt finnerlønn, men de opplyser ikke hvor høy finnerlønnen er.

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar