Partygaterapporten er klar

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

annonse

Ifølge Sky News vil statsminister Boris Johnson motta den mye omtalte granskingsrapporten om de potensielt ulovlige festene i nr 10 allerede i dag.

TV-kanalen oppgir ikke kilden til opplysningene og de er forelöpig ikke offisielt bekreftet, men rapporten om det som er blitt omtalt som partygate skal angivelig allerede klar til å overleveres regjeringen i dag.

Det er embetskvinnen Sue Gray som er ansvarlig for utarbeidelse av rapporten om de mange sterkt kritiserte festene som fant sted i tilknytning til statsministerboligen på tidspunkter da strenge koronaregler la kraftige begrensninger på sosiale sammenkomster alle andre steder i Storbritannia.

annonse

Festene som ble holdt i tilknytning til statsministerboligen er også under etterforskning av politiet som av den grunn også har bedt Grey om å ikke nevne altfor mye om hva som er skjedd i rapporten da dette kan gå ut over etterforskningen. Oppfordringen fra politiet har fått flere opposisjonspolitikere til  reagere og hevde at en slik selvsensurering i rapporten i praksis vil gi rapporten mindre verdi.

Etter planen skal Johnson svare på spörsmål i Underhuset i dag og det forventes at rapporten blir offentliggjort i forkant av dette.

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar