Ord er det sterkeste verktøyet vi har

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Ninacappelen.com:

Tucker Carlson t.v. på scenen i samtale med Forbes. FOTO: Skjermdump

Det sier tidligere Fox News-anker Tucker Carlson i et nylig intervju med Forbes. På spørsmål om hva som har forandret seg mest i samfunnet de siste 10-20 årene sosialt og kulturelt svarer han slik:

– Mangel på informasjon. Han viser til at informasjonen har blitt mer sentralisert og kontrollert. Mye informasjon er ikke lenger tilgjengelig på grunn av digitaliseringen som blir kontrollert av noen få selskaper. Hundrevis av millioner av amerikanere vet ikke hva som foregår, og det er ikke fordi de er dumme. Denne mangelen på informasjon utfordrer hele ideen med demokrati, sier han og fortsetter: 

– Det neste jeg vil si: Ikke kast bøkene dine! De eksisterer fysisk. Det samme gjelder dine relasjoner. Ikke kvitt deg med dem heller! 

Les også – Politikerne på Stortinget og i regjeringen har ikke filla peiling på økonomi

The material physical things you can smell, those are the things you can trust. Your spouse, your dog, your actual friendships. 
– Tucker Carlson

Når verden blir mer digitalisert og mennesker blir mer frakoblet fra virkeligheten, tror jeg den eneste måten å holde seg mentalt frisk på er å holde fast på det du kan lukte. Hvis jeg ikke kan lukte det, da forholder jeg meg ikke til det. Og det mener jeg, sier den profilerte programlederen. 

På spørsmål om hva han mener er viktig å gjøre når folk kommer hjem til sine communities, svarer han slik:

– Det er viktig å fortelle menneskene rundt deg at du er glad i dem. Dette er viktig av to grunner; fordi du mener det, og fordi det å affirmere ting høyt gjør det virkelig. Ord er det sterkeste verktøyet vi har. Vi vet ikke hva dagen vil bringe, vi kan dø, så det er viktig å si ordene. Ved å si “jeg elsker deg” daglig vil det paradoksalt nok gi deg mer glede. 

Du kan høre hele intervjuet HER. (Varighet 6 min) 

Les også Tidligere FN-topp: De globalistiske systemene kollapser

Støtt min journalistikk: 
VIPPS 665430
KONTONR. 9710 47 05905

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar