Opprøret mot vaksinepass i Canada fører til økende mobilisering

Steigan.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Om klassekampen i Canada

Det blir mer og mer åpenbart at det er en klassekamp som pågår i Canada nå. Det er utløst av kravet om vaksinering for å kunne reise med offentlig transport i landet, men under ligger det en lenge ulmende misnøye i store deler av befolkningen.

Regjeringens steile holdning til de rimelige kravene fra “Freedom Convoy” har utløst en ytterligere mobilisering i befolkningen. Når en fremstiller en bred bevegelse fra alle politiske retninger som rasister og nazister, slik noen ledende politikere og medier gjør, vekker dette naturligvis reaksjoner hos mange.

Plutselig skjønner de at dette dreier seg om noe mer enn vaksinekrav. Det dreier seg om ytrings- og forsamlingsfrihet. Det dreier seg i virkeligheten om demokratiske rettigheter i den bredeste forstand. Det dreier seg om den politiske luften de skal puste i. Det dreier seg om hvilke liv det skal ha i fremtiden. Og det fører til en ytterligere mobilisering slik en kan se et eksempel på i denne korte videoen under.

Redaksjonen i Derimot.no

Video: Gruppe av mødre hjelper lastebilister i Ottawa. Dette er hva det vil si å være statsborger

Av Jean-François Girard

Canadas statsminister Justin Trudeau fremstilte Ottawas demonstranter som voldelige, rasister og mer… Her er en av mange lastebilførers historier som viser at dette er så langt fra virkeligheten som det kan gå.

«Trucker’s Tales» er en samling flotte vitnesbyrd fra kanadiere som tar et standpunkt for sannhet og frihet. Gud velsigne deres sjeler.

Full av beundring for trailersjåførene

Jan Herdal skriver på Facebook:

Jeg er full av beundring for den utrolig dyktige ledelsen av Convoy for Freedom i Canada så langt. De møter et uforsonlig og kynisk regime som ikke nøler med å ta i bruk de ynkeligste repressive midler for å kvele folkeopprøret.De fikk GoFundMe til å inndra innsamlingskontoen på 70 millioner kroner, den nest største i Canadas historie. Pengene skal angivelig tilbake til giverne, mens det som måtte bli igjen eventuelt kan bli delt ut til Trudeaus humanitærpolitiske kompleks. Dette bør ha skandalisert firmaet for godt. Hvem kan ha tiltro til slike folk?Det fantastiske er at aktivistene i løpet av timer fikk teknologibedriften Rumble til å stable på beina en ny folkespleis via GiveSendGo, og som straks settes under cyberangrep og opplever serverproblemer. Likevel samles det i løpet av et halvt døgn inn ca. 8 millioner kroner. Får håpe at disse pengene vil komme fram.Mer blir det garantert. Denne helga har det om mulig vært enda mer folk og entusiasme på gatene i Canadas byer enn sist helg. Og over store deler av verden, som lar seg inspirere av den kanadiske måten å gjøre det på. Folkelig, fredelig, positivt, sikre på saken. Om noen kan greie det, er det dem.

Det er nok nå.

Feb8th Ottawa Canada Jerrycans For Fuel Donated to Freedom ...
Myndighetene stjeler diesel fra sjåførene, så det er blitt en folkesport i Ottawa å bære jerrykanner.

Kommentar: En klassekamp av klassisk merke

Man må være så indoktrinert av urban middelklasseideologi og hovedstrømsmediene hvis man ikke ser at det som foregår i Canada er en klassekamp av klassisk merke med trailersjåførene i spissen. De har også en god strategi og taktikk.

De behøver ikke vinne alle kamper. De trenger bare å unngå å tape.

Det er verre for Justin Trudeau; han er nødt til å vinne alle kamper, og det er det så åpenbart at han ikke evner å gjøre.

Les artikkelen direkte på Steigan

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar