NATOs hvite hjelmer følger al-Qaida til Ukraina

Steigan.no

Vanessa Beeley.

Av Vanessa Beeley.

Fire hundre og femti ekstremister fra Idlib, nordvest i Syria, har ankommet Ukraina ifølge Al Mayadeen .

Disse fanatikerne fra Idlib kommer fra Idlib – den “største Al Qaida-fristed siden 9/11 ” – og har blitt sendt til Ukraina for å kjempe mot de russiske styrkene som sammen med den syriske arabiske Amy betydde slutten på deres kalifatistiske drømmer i Syria. 

Disse ekstremistene reiste gjennom Tyrkia, et NATO-medlemsland, for å komme frem til deres destinasjon i det vestlige Ukraina. I følge Al Mayadeen:

seniorkrigere fra terrorgruppen Hayat Tahrir-Al-Sham (omdannet versjon av Jabhat Al Nusra aka Al Qaida) har holdt en rekke møter med seniorledere i Turkistan Islamic Party-gruppen og Ansar Al Tawhid og Hurras Al Din-gruppene, og blitt enige om om å la en rekke av deres krigere komme inn i Ukraina gjennom Tyrkia».

Ifølge Counter Extremist Project : 

Hurras al-Din og dets ledere er amerikanske spesialutpekte globale terrorister . USA tilbyr for tiden en belønning på 5 millioner dollar for informasjon om tre av sine ledere. 

Men her kjemper de for NATOs medlemsland, ledet av USA, i Ukraina, sammen med NATOs fascistiske og nynazistiske kontras .

Kilder i Idlib la til at disse fremmedkrigerne er veteraner fra krigen mot Syria ledet av USA og Storbritannia, finansiert av Qatar, Tyrkia og Saudi-Arabia.

Krigerne hadde skapt problemer i Idlib og «fikk denne muligheten til å kjempe mot Russland som et kompromiss der de ville få en ny start og med en akseptabel inntekt».

Betyr det at de mottok en mer enn akseptabel inntekt i Syria? Det er velkjent at Al Qaida og tilknyttede selskaper drar nytte av det økonomisk fordel av den skitne krigen mot Syria. 

Krigerne ble tilsynelatende gitt forsikringer om at familiene deres ville få lov til å følge med og bosette seg i Ukraina. Det må bemerkes at den sionistiske innflytelsen i det vestlige Ukraina og spesielt Kiev består av et stort nett av militære, etterretnings- og ideologiske prosjekter .

Inkluderingen av disse islamistiske ekstremistiske leiesoldatene i krigen mot Russland i Ukraina viser samarbeidet mellom Israel og disse terrorgjengene, som allerede er dokumentert flere ganger i Syria. 

Rundt 300 av terroristene er syriske statsborgere fra landsbygda i Idlib og Aleppo, 150 er belgiske, franske, kinesiske (uigurere), marokkanske, tunisiske, tsjetsjenske og britiske statsborgere.

De syriske statsborgerne vil motta rundt $1200 – $1500, men det er ikke gitt noen tall for utenlandske statsborgere. Husk at en gjennomsnittlig soldat fra den syriske arabiske hæren mottar 70.000 syriske pund per måned, rundt 20 dollar. 

Ukrainas president Volodymyr Zelensky har hevdet at 16 000 utenlandske leiesoldater vil kjempe for Ukraina.

Så, NATOs medlemsland gjør nok en gang en suveren nasjon til en slagmark ved å bruke leiesoldater og fanatikere for å forsvare deres agenda – for å blokkere og beleire Russland på den vestlige flanken og for å sikre NATOs ekspansjon østover til tross for Minsk-avtalene. 

Russlands president Vladimir Putin hadde advart den tyske kansleren Olaf Scholz om det økende antallet utenlandske leiesoldater som opererer i Ukraina under en telefonsamtale 4. mars. 

Dette er ikke det første beviset på syriske ekstremistiske væpnede grupper på vei til Ukraina. Militant Wires Telegram-kanal hadde tidligere rapportert at en syrisk forretningsmann, Tariq Al Jasem fra den sørlige landsbygden i Aleppo, hadde dannet en avdeling for å kjempe mot Russland i Ukraina.

Al Jasems koblinger til ekstremister i Syria ble senere bekreftet av den syriske forskeren Ibrahim Mohammed Wahdi.

THE WHITE HELMET TAG TEAM 

Den pseudo-humanitære organisasjonen som er integrert med Al Qaida og tilknyttede selskaper i Syria, White Helmets, tilbyr nå å «hjelpe ukrainere med å organisere sine første responders» ifølge en meningsartikkel av Josh Rogin for Washington Post . 

Les resten av Vanessa Beeleys artikkel her: NATO White Helmets follow al-Qaeda to Ukraine

Les også: Enheten mellom ukrainske nazister og jihadister opprettet alt i 2007

Les artikkelen direkte på Steigan