Narrativet faller i USA

Ninacappelen.com

Den gigantiske Covid-løgnen blir nå eksponert i USA av FOX News.

I det amerikanske TV-programmet The Angle tar programleder Laura Ingraham for seg det offisielle corona-narrativet og plukker det fra hverandre. Ingraham, som er en kjent personlighet fra TV-kanalen FOX News, sier at Demokratene bruker Covid-krisen til å øke regjeringens makt og kontroll. 

Les også Ekspert advarer alle foreldre mot å vaksinere sine barn

“Det er nå et faktum at det å bli vaksinert eller ta boostere verken beskytter mot å få viruset eller hindrer spredning”, sier hun og fortsetter; “Og enda mer sjokkerende: nye data viser at de vaksinerte får Omikron lettere enn de uvaksinerte.” Hun viser til en artikkel i Wall Street Journal skrevet av Luc Montagnier og Jed Rubenfeld med tittelen “Omikron gjør at Bidens vaksinetvang er utdatert” som tar for seg en studie knyttet til vaksinene fra Moderna og Pfizer, og at de ikke lenger har noen statistisk signifikant positiv effekt mot infeksjon etter 30 dager. Tvert imot, så har “vaksinene” negativ effekt etter 90 dager, noe som betyr at vaksinerte personer er mer utsatt for infeksjon fra Omikron. Hun sier at Fauci og Big Pharma har underkommunisert effekten og varigheten av naturlig immunitet etter å ha blitt eksponert for Covid. 

Their Covid House of Cards is falling on itself. 
– Laura Ingraham

​”Men modige medisinske eksperter som har blitt omtalt her siden mai 2020 har advart mot at det å bli besatt av smittetall og vaksinetvang vil knuse våre sykehus, våre bedrifter, og våre skoler”, sier hun. 

“Det skulle ta to uker å flate ut kurven, det var hundre dager med munnbind, det var tilbake til normalen innen 4. juli, det var hvis du er vaksinert så får du ikke Covid, du får livet ditt tilbake og alt vil bli normalt igjen. Alt var bare løgn. Men med løgner er det slik at de til slutt blir overtatt av sannhet og erfaring. Og den doble virkningen av begge peker nå mot de ansvarlige som utnyttet denne tragedien for egen politisk og økonomisk vinning.”

Hør Ingraham selv i videoen under. 

Les også Adv. Fuellmich: En internasjonal rettssak starter om 2 uker​

Les artikkelen direkte fra kilden