Møter ubeseirede Italia i gullduell

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

annonse

Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien vendte til 6-5-seier over Storbritannia i OL-semifinalen for blandet lag og møter ubeseirede Italia i finalen.

Dermed er det allerede klart at de forbedrer bronsemedaljene de fikk i forrige OL.

Bruce Mouat og Jen Dodds ledet mye av semifinalen, men Norge sikret seg ledelsen med tre poeng i 6. omgang. Etter at britene utlignet, avgjorde Skaslien det hele med sistestein i den 8. og siste omgangen. Hun curlet den perfekt inn i midten av boet.

annonse

Onsdag venter italienske Stefania Constantini og Amos Mosaner, som vant alle sine ni grunnspillkamper og knuste Sverige 8-1 i sin semifinale.

Det norske curlingekteparet sikret 2.-plass i grunnspillet med seier i sine fem siste kamper, men de fikk en tung start på semifinalen mot det britiske laget de slo klart søndag.

Dårlig start

Norge hadde sistestein i første omgang, men Skaslien bommet med en utslagning, og britene fikk ett poeng.

Det britiske laget gjorde det vanskelig for Norge også i 2. omgang, da lyktes Skaslien med det hun prøvde på i den første omgangen. Det ga ett norsk poeng og utligning.

I tredje omgang slo Skaslien med sin siste stein ut tre av fire britiske steiner i boet, men Jen Dodds utnyttet sistesteinen til å sikre to britiske poeng og 3-1-ledelse.

Norge hadde en mulighet til utslagning i jakt på flere poeng i 4. omgang, men gikk for det sikre og sikret ett poeng med en dragning. Dermed fikk britene sistesteinen igjen med 3-2-ledelse.

Vendte

I neste hadde britene sjansen til å score flere poeng og rykke fra, men Dodds kom ikke rundt den norske guarden, og britene måtte nøye seg med å øke til 4-2.

I den 6. omgangen viste britene for første gang alvorlige svakhetstegn. Både Mouat og Dodds leverte dårlige steiner mot slutten av omgangen, og Norge kunne med en enkel dragning sikre tre poeng og vende til 5-4-ledelse.

Britene begynte å merke nervepresset, og Mouat misset i forsøket på en dobbel utslagning. Dermed kunne de norske gjøre det umulig for britene å få mer enn ett poeng, og med 5-5 hadde Norge sistestein i siste omgang.

Den utnyttet de på beste vis.

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar