Mektig republikaner hudfletter Nancy Pelosi: – Hun beskytter Kina

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Bildemontasje. Kevin McCarthy (t.v.) og Nancy Pelosi. Foto: Scanpix.

annonse

annonse

Republikanernes leder i Representantenes hus, Kevin McCarthy, holder ikke igjen på kruttet i omtalen av sin politiske rival i nytt intervju.

På fredagens sending av «The Story» på Fox News, reagerte McCarthy med vantro på at speaker Nancy Pelosi nylig har anmodet amerikanske idrettsutøvere om å ikke risikere å opprøre Kinas regjering under de olympiske vinterlekene i Beijing.

Ikke bare anklager McCarthy Pelosi for å skjerme Beijing fra kritikk under OL, men også for å «ha beskyttet Kina fra enhver etterforskning av opprinnelsen til COVID».

annonse

– For meg er det motbydelig. Man sier ikke slikt til amerikanske idrettsutøvere eller de som protesterer i gatene. Men tenk på hva Nancy Pelosi har gjort. Først beskyttet hun Kina mot eventuelle etterforskninger av opprinnelsen til COVID, mer enn 5,7 millioner mennesker i verden har dødd og mer enn 900.000 amerikanere, sa han.

Les også: Ocasio-Cortez ønsker Pelosi og Schumer vekk

– Nå prøver hun å beskytte Kina fra enhver amerikaner som ønsker å vise sine innvendinger i selve Kina. I mer enn åtte måneder har vi bedt om et lovforslag om å flytte OL fra Kina. Hun har ikke engang villet ta det opp før i dag. Vi har sett i historien, i 1936 og andre, hvor veldig farlige mennesker har villet bruke OL til propaganda. Vi ser det skje i dag, la han til og avsluttet:

– Hvorfor vil ikke lederen i Kongressen, speakeren, stå opp mot Kina i full viten om de millionene som de allerede har drept, samt med tanke på det som foregår i slavearbeidsleirer i landet? Men hvorfor er de så stille om det? Og lovforslaget som de nettopp vedtok, holder ikke Kina ansvarlig. Det gir faktisk amerikanske skattebetalere penger til å dra til Kina.

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar