Legen som oppdaget omikron fikk ordre om å holde kjeft om å kalle den «lite alvorlig»

Steigan.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Angelique Coetzee, allmennpraktiserende lege og president i South African Medical Association var den som oppdaget den såkalte omikron-varianten. Hun kunne allerede da slå fast at denne varianten var nokså ufarlig og at det var mer som «en vanlig forkjølelse eller influensa».

Hun avslørte også at hun ble truet av blant annet «vitenskapsmenn» som hadde beordret henne til ikke å avsløre at den nye varianten bare forårsaket milde plager. De ba henne tilpasse historien sin:

«Jeg fikk ikke lov av forskere og europeiske politikere til å si et ord om at denne nye varianten gir svært milde symptomer.»

Coetzee ble kontaktet av europeiske «vitenskapsmenn» etter at hun hadde forklart at panikken rundt Omicron var en «storm i en kopp». Rett etter uttalelsen hennes avviste den nederlandske styrelederen for OMT (helsebyrået som håndterer pandemien i Nederland) Jaap van Dissel observasjonene hennes ved å si at det var «egentlig for tidlig» å si.

«Du vet ennå ikke hvilke nye varianter som kommer til å dukke opp etter Omicron,» sa Van Dissel. Selv da Coetzee hadde forsøkt å forklare at hun rett og slett hadde fulgt WHOs retningslinjer for definisjon av en mild sykdom, fortsatte politikerne å legge press på henne for å endre uttalelsene sine.

Det finnes ingen rettferdiggjøring for massiv overvåking, overgrep, tvang og brudd på menneskerettighetene, og Dr Angelique Coetzee, legen som varslet verden om omikron Covid-varianten, sier at det overreageres. I en kronikk publisert i Daily Mail tar hun bladet fra munnen. Coetzee er positiv til vaksiner, men reagerer altså på alarmismen rundt denne varianten. Hun sier at hun ikke har sett noe som rettferdiggjør de ekstreme reaksjonene på den.

I en kronikk publisert i Daily Mail tar hun bladet fra munnen. Coetzee er positiv til vaksiner, men reagerer altså på alarmismen rundt denne varianten. Hun sier at hun ikke har sett noe som rettferdiggjør de ekstreme reaksjonene på den.

Coetzee skriver:

«Som leder av South African Medical Association og fastlege i 33 år har jeg sett mye i løpet av min medisinske karriere.

Men ingenting har forberedt meg på den ekstraordinære globale reaksjonen som møtte min kunngjøring denne uken om at jeg hadde tatt imot en ung mann i praksisen min som hadde et tilfelle av Covid som viste seg å være omikron-varianten.

Denne versjonen av viruset hadde sirkulert i det sørlige Afrika i noen tid, etter å ha blitt identifisert tidligere i Botswana.

Men gitt min publikumsorienterte rolle, og ved å kunngjøre variantens tilstedeværelse i min egen pasient, brakte jeg det uforvarende til global oppmerksomhet.

Jeg har rett og slett blitt sjokkert over responsen – og spesielt fra Storbritannia.

Og la meg være tydelig: ingenting jeg har sett om denne nye varianten gir grunn for den ekstreme handlingen den britiske regjeringen har tatt som svar på den.

Det er ingen kjente tilfeller her i Sør-Afrika som har vært innlagt på sykehus med omikron-varianten, og det antas heller ikke at noen her har blitt alvorlig syk av den.

Kommentar: Opplagt hvorfor Coetzee ble forsøkt kneblet

Vaksineprofitørene og politikerne trengte å blåse opp omikron som enda en farlig variant, for da kunne de fortsette koronadiktaturet sitt og tvinge folk til å vaksinere seg. Den norske regjeringa brukte da også det som allerede da var dokumentert som en sjukdom på linje med forkjølelse til å innføre drakoniske tiltak:

  • Påbud om bruk av munnbind der det ikke er mulig å holde minst én meters avstand i butikker, kjøpesentre, serveringssteder, kollektivtransport, innendørs stasjonsområder og taxi. Det gjelder ikke barn under 12 år.
  • Påbud om at arbeidsplasser der hjemmekontor er mulig uten at det går utover viktige og nødvendige tjenester, skal sørge for at ansatte jobber hjemmefra hele eller deler av uken.
  • Antallsbegrensninger for private arrangementer innendørs på inntil 100 personer på offentlig sted eller i leide/lånte lokaler.
  • Plikt for serveringssteder og arrangører til å registrere gjester for å kunne varsle gjester ved smitteeksponering.
  • Krav om bordservering av alkohol for serveringssteder og arrangementer som har skjenkebevilling.
  • Krav om at alle gjestene har sitteplasser på serveringssteder som har skjenkebevilling.

Selv privatlivet ønsker politikere og byråkrater å blande seg i og «anbefaler å redusere antall nærkontakter. Hold gjerne en meters avstand der det er mulig. Unngå klemming og håndhilsing.»

Disse tiltakene var helt opplagt i strid med norsk lov siden det ikke var en allmennfarlig sjukdom og tiltakene dermed ikke var forholdsmessige, slik loven krever.

Les: Legen som fant omikron: Dere overreagerer

Les artikkelen direkte på Steigan

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar