Krever EU-presidentens avgang

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

EU-presidenten Ursula von der Leyen er i hardt vær.

På en nylig pressekonferanse med frihetselskende medlemmer av EU-parlamentet krever de EU-kommisjonens president Ursula von der Leyens umiddelbare avgang. Grunnen er at hun har holdt tilbake viktig informasjon om hennes personlige kommunikasjon med administrerende direktør i Pfizer på vegne av hele EU. Det skriver den rumenske politikeren i EU-parlamentet Christian Terres på sin egen YouTube-kanal

Les også Viktig høring om coronapass!

Politikerne på pressekonferansen, som representerer Frankrike, Tyskland, Romania og Kroatia, krever også en umiddelbar slutt på EUs digitale Covid-sertifikat, og mener det er både ubrukelig, unødvendig, og diskriminerende. De stiller også spørsmål ved hvorfor noen regjering i Europa vil presse eksperimentelle “vaksiner” på befolkningen. 

Rumenske Christian Terres snakker blant annet om transparens, og roser en tysk journalist for det faktum at hun aldri har gitt opp å formidle sannheten med henvisning til innholdet i kontrakten mellom EU og Big Pharma. Han omtaler også Canadas statsminister Justin Trudeau som en diktator, og sammenligner han med Ceaușescu i Romania. 

EU is in a crisis of leadership and accountability. 
– Christian Terres

Et av medlemmene i EU-parlamentet krever også et kompensasjonsfond for alle som har blitt skadet av Covid-vaksinen. Pressekonferansen ble avsluttet med en hyllest til de frihetselskende lastebilsjåførene i Canada. 

Du kan høre den gnistrende pressekonferansen HER

​Les også Politiker i EU-parlamentet uttrykker full støtte til Freedom Convoy i Canada

Les artikkelen direkte fra kilden

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar