Knytter krisepakke-støtte til avgiftskutt

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
GIR STØTTE MED FORBEHOLD: FrP-leder Sylvi Listhaugs krav inn i forhandlingene om Ukraina-pakken er at regjeringen samtidig går inn for å fjerne drivstoffavgiftene. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

annonse

annonse

FrP stiller krav om fjerning av drivstoffavgiftene for å støtte regjeringens Ukraina-krisepakke.

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) sa i dag at regjeringen vil legge frem en krisepakke vedrørende Ukraina-krigen fredag, men hvorvidt den vil få tverrpolitisk støtte i stortinget vil ifølge FrP være avhengig av hvorvidt regjeringen samtidig vil gå inn for å fjerne drivstoffavgiftene eller ei.

I en pressemelding opplyser Fremskrittspartiet at de at de er for å bevilge mer penger til Forsvaret, sivil beredskap og ukrainske flyktninger, men partiet mener at en krisepakke også må inneholde tiltak for folk og bedrifter i form av avgiftskutt.

annonse

– Ubegripelig at oljelandet Norge ikke tar seg råd til det samme som Sverige
– Det er helt nødvendig å gjøre noe som avhjelper situasjonen for folk flest og bedrifter i Norge for å håndtere de skyhøye prisene på drivstoff, strøm og mat. Da trenger folk å få beholde mer av sine egne penger gjennom å sette ned avgiftene istedenfor at staten skal dele ut almisser, sier Sylvi Listhaug

– Vårt krav inn i slike forhandlinger er å fjerne drivstoffavgiftene. Når selv den sosialdemokratiske regjeringen i Sverige har kommet med en egen krisepakke for bilistene, er det ubegripelig at oljelandet Norge ikke tar seg råd til det samme, konkluderer FrPs partileder.

Ekspert: – Det er en fantasi at Europa kan være nøytralt i stormaktskampen mellom USA og Kina (+)

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar