Knusende partygate-rapport: Boris anklages for sviktende dømmekraft og lederskap

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

annonse

Granskingen av festene ved den britiske statsministerboligen konkluderer ifølge britiske medier med at det ble utvist sviktende dømmekraft og lederskap.

Sue Gray, som er embetskvinnen som har ledet grankingen, konkluderer ifølge Sky News med at statsministerkontoret til tider tilsynelatende ikke tok hensyn til hva som var passende under de omstendigheter som rådet da Storbritannia var delvis nedstengt som følge av koronapandemien.

– Det var sviktende lederskap og dømmekraft fra ulike deler av Downing Street nummer 10 og regjeringen. De klart ikke å leve opp til de høye kravene som stilles til dem som jobber sentralt i regjeringsapparatet eller det kravene som ble stilt til hele den britiske befolkningen på denne tiden.  Noen av disse tilstelningene skulle ikke ha funnet sted, mens andre skulle ikke ha fått mulighet til å utvikle seg slik de gjorde, slår hun fast i partygate-rapporten som ble lagt frem i dag.

annonse

Statsminister Boris Johnson har varslet at han vil komme med en uttalelse i Underhuset klokken 16.30 i dag.

Grays stab omtaler dagens offentliggjøring som en «oppdatering» om granskingen, ikke en fullstendig rapport, fordi store deler av funnene hennes er holdt tilbake etter ønske fra politiet som etterforsker de alvorligste påstandene om brudd på koronareglene.

Statsministerens kontor «kan ikke bekrefte» om rapporten noen gang vil bli offentliggjort i sin helhet.

Partygate-rapporten er klar

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar