Johnson i hardt vær

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Boris Johnson er hardt presset etter avsløringer om at det er blitt holdt en rekke fester i statsministerboligen i London under pandemien. Foto: / Ian Vogler / Pool Photo via AP / NTB

annonse

annonse

Opptil 20 av partifellene til Storbritannias statsminister Boris Johnson i Parlamentet vil stille mistillitsforslag mot ham.

Politisk redaktør Christopher Hope i The Daily Telegraph, mener det er en mulighet for at 54 av 360 konservative parlamentsmedlemmer vil gjøre det samme og dermed utløse mistillitvotumet.

Johnson er hardt presset etter avsløringer om at det er blitt holdt en rekke fester i statsministerboligen i London under pandemien.

Det skal være snakk om minst elleve fester som angivelig fant sted enten i statsministerboligen eller i andre regjeringslokaler mellom mai 2020 og april 2021, skriver Reuters.

Den britiske statsministeren er glad i en fest eller ti, og brydde seg ikke om smittevernreglene. Foto: Dan Kitwood / POOL / AFP

Enkelte av festene fant sted på tidspunkter der det var så strenge regler at familiemedlemmer ikke kunne møtes om de ikke bodde i samme husstand, skriver Ritzau.

De konservative parlamentarikerne vil angivelig komme med mistillitsforslaget onsdag, mens opposisjonspartiet Labour lenge har krevd dette.

Johnson har flere ganger beklaget festene.

Resett tar en prat med Kongsberg-mannen som kritiserte Støre: – Hvordan kan man egentlig oppnå samhold og solidaritet? (+)

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar