Jeg har flyttet til Nord-Kypros!

Ninacappelen.com

Ninacappelen.com:

En liten bilde-collage fra mitt nye liv. FOTO: Privat

På valgdagen 11. september ble min leilighet som har vært mitt hjem i Tønsberg de siste 11 årene solgt til prisantydning. 10. oktober hadde jeg overtakelse med nye eiere, og fire dager senere satte jeg meg på flyet til Larnaca, Kypros. Der overnattet jeg en natt på hotell før ferden gikk videre til byen Kyrenia på Nord-Kypros.  

​I skrivende stund har jeg bodd i en ett-roms leilighet med høy standard på en resort i 1,5 uke. Om få uker flytter jeg inn i en annen leilighet da eieren av boligen kommer hit på ferie. 

​Les også Dynamiske Kyrenia

Å bo ved Middelhavet har vært en drøm jeg har hatt i minst 10 år. Nå lever jeg drømmen! Det føles så uvirkelig at jeg nesten må klype meg i armen hver eneste dag. Det er en ubeskrivelig følelse å vite at jeg skal bo i dette området resten av livet, selv om det blir i en annen bolig. Mer om det litt senere. 

Mange har spurt meg hvorfor jeg har valgt akkurat byen Kyrenia på Nord-Kypros. Her er de viktigste grunnene: 

– Nettverk 
– Gode venner som vil meg vel
– En vennlig og hjelpsom befolkning med konservative verdier
– Internasjonalt miljø
– Business mindset
– Sol hele året
– Økologisk dyrking av mat er normen
– Gode muligheter for egendyrking
– Sunnere livsstil
– Lave levekostnader
– Et stort spirituelt miljø

– Ingen geoengineering over øya
– Slippe snø og lange vintre
– Lite kriminalitet
– Kypros er selvforsynt med mat og gass 
– Gode handelsavtaler med Russland og Tyrkia
– Realisere nye drømmer!

Mitt viktigste fokus i tiden fremover vil bli å ferdigstille bøker, og få dem ut på markedet. Jeg er først og fremst forfatter, men det betyr ikke at jeg kun skal sitte og skrive bøker resten av livet. Jeg har flere drømmer jeg ønsker å realisere, men det velger jeg foreløpig å holde for meg selv. 

Les også Bellapais – balsam for sjelen

I tillegg til å skrive ferdig bøker, er jeg nå i prosess for å reinvestere i ny bolig her på Nord-Kypros. Det kommer jeg tilbake til i senere blogginnlegg. Metoden for å lære salgsprosessen er research og “learning by doing”, og deretter dele denne kunnskapen med nordmenn og andre skandinaver som ønsker å investere i egen bolig her på Kypros. 

Stay tuned. 

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com

Legg igjen en kommentar