Jeff Zucker går av som CNN-sjef umiddelbart

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Jeff Zucker. Foto: Jason Mendez/Invision/AP, File

annonse

annonse

CNN-sjef Jeff Zucker går av som president i CNN og styreleder i WarnerMedias nyhetsavdeling. Det skjer etter at han ikke har informert om et et romantisk forhold han hadde til en annen leder i CNN, melder The New York Times.

56-åringen har vært en av de mektigste lederne i den amerikanske medie- og TV-bransjen. Han går av etter å ha vært president i CNN i ni år, melder NTB.

Allison Gollust. Skjermbilde YouTube

Zucker skriver i notatet til de ansatte at forholdet dukket opp da CNN gransket Chris Cuomo, CNN-ankeret som i desember fikk sparken for sin rolle i skandalen som førte til at broren, Andrew Cuomo, måtte gå av som guvernør i New York.

annonse

Han skriver at han har jobbet med vedkommende i 20 år og at det er hans «næreste medarbeider». Fox News skriver at det er med CNNs markedssjef Allison Gollust at han har hatt et forhold.

– Jeg erkjenner at forholdet utviklet seg de siste årene. Jeg var forpliktet til å informere om det, men jeg gjorde ikke det. Det var galt. Derfor går jeg nå av, skriver Zucker.

CNNs Brian Stelter skriver på Twitter at annonsering har sjokkert de ansatte. CNN har slitt med lave seertall like siden Donald Trump gikk av som president.

Sterke reaksjoner mot norske mediers dekning av Joe Rogan

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar