Jake Sullivan: – Kinesisk krigsstøtte til Russland vil koste dem dyrt

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

annonse

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan og president Xi Jinpings nære rådgiver Yang Jiechi møttes i dag i Roma for å diskutere krigen i Ukraina.

USA frykter at Kina skal støtte Russland militært i krigen til tross for at ledelsen i Kreml har benekter at de har bedt om slik støtte.

President Joe Bidens nasjonale sikkerhetsrådgiver skal i dag ha kommet med klare advarsler til Xi Jinpings nære rådgiver om at det vil koste Kina dyrt om de støtter Russland i krigen, det være seg militært eller i form av å hjelpe Russland med å omgå de internasjonale sanksjoner som allerede er innført.

annonse

En talsmann for kinesisk UD benektet før møtet at Russland har bedt Kina om våpenstøtte, og også ledelsen i Kreml benektet i dag å skulle ha bedt om en slik støtte, men Kina har foreløpig ikke kommentert hva som ble diskutert under dagens møte i Roma.

MØTTE TIL KRIGSSAMTALER: Yang Jiechi, som er en nær utenrikspolitisk rådgiver for Kinas president Xi Jinping, diskuterte i dag krigen i Ukraina med president Joe Bidens nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan. Foto: AP / NTB

FD til Resett: – Vi er i ferd med å innfase eget luftvern (+)

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar