Italia første land i EU som innfører et sosialt kredittsystem

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Den italienske byen Bologna innfører et sosialt kredittsystem høsten 2022.

Den italienske byen Bologna blir den første byen i Europa som innfører et sosialt kredittsystem på linje med kommunistiske Kina. Programmet er et pilotprosjekt som vil starte høsten 2022, og vare frem til 2024. Det skriver Bologna Today

Et sosialt kredittsystem er basert på en poengsum som er knyttet til innbyggernes “moralske oppførsel”, der høyest mulig poengsum oppnås ved overholdelse av regler og aksept av myndighetenes offisielle narrativ. Med et slikt dystopisk tvangsverktøy er det ikke rom for ytringsfrihet eller individuelle rettigheter.

​Les også Covid19-vaksiner forårsaker AIDS

Regjeringer over hele den vestlige verden utforsker nå bruken av dette systemet i kjølvannet av corona-pandemien, som har vist at regjeringer kan oppnå nærmest ubegrenset makt i en krise. Hensikten er å sette scenen for neste fase av World Economic Forums prosjekt 2030 – “You will own nothing, and be happy”. 

Det er pr i dag ikke noe offisielt statlig sponset sosialt kredittsystem i Vesten, men dette vil endre seg i løpet av de kommende månedene etter at Italia annonserte utrullingen av sitt nye “belønningsprogram” som tar sikte på å endre folks klimaholdninger ved å tildele en poengsum basert på deres overholdelse av myndighetenes klimanarrativ. Innbyggere som overholder klimanarrativets agenda ved å vise «god oppførsel», for eksempel korrekt resirkulering eller bruk av offentlig transport, vil bli belønnet med kryptovaluta og rabatter i ulike butikker, ifølge lokalavisen Bologna Today.

Deltakerne i prosjektet vil bli gitt en “smart digital lommebok” der belønningen overføres. Jo høyere poengsum som samsvarer med forventende atferdsendringer, jo flere fordeler. Deltakelse i prosjektet er frivillig, men mange tror at programmet vil bli obligatorisk i fremtiden.

Mange frykter nå at det bare er et tidsspørsmål før flere regioner og nasjoner vil implementere lignende metoder. Tyskland og Østerrike har allerede fremskyndet sine respektive digitale ID-planer. Begge land introduserer nye plattformer for å integrere flere offentlige tjenester og ID-er, samt digitalisere post og nasjonale pass. De nye tiltakene har blitt introdusert for å “løse byråkratiske problemer og spare ressurser.”

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen har uttrykt interesse for å innføre “EU ID” som vil integrere nasjonale ID`er med alle registreringer på internett. 

Les også Fuellmich teamer opp med toppadvokater og tar corona-bedraget for retten i USA

Les artikkelen direkte fra kilden

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar