iNyheter.no: Trumps «mugshot»-memes tar over Internett

iNyheter.no

iNyheter.no:

De siste dagers mediebilde har rent over av artikler om bildet fra arrestasjonen av Donald Trump fra da han overga seg til varetekt hos Fulton County Sheriff’s Office.

Nå ser det ut til at den tidligere presidenten nok en gang kommer sterkere ut av kontroverser som ville sunket enhver annen politiker.

Arrestasjonen kommer som følge av anklagelse fra påtalemyndigheter om påstått forsøk på å omgjøre resultatene av Georgias presidentvalg i 2020, men det har ikke holdt tilbake støtten fra republikanere og konservative.

Selv har Trump brukt anledningen til å samle inn midler til valgkamp – noe han gjorde ved å returnere til X, tidligere Twitter, med et budskap om at man aldri måtte gi seg.

Les også: Trump bryter stillheten: Aldri gi opp

Det er noe spesielt ved Trump. Ettersom han ikke egentlig er en politiker, har også folk ulike forventninger til han enn hva man har noen andre. Ikke bare takler Trump å stå i stormen, men ved å benytte enhver negativ publisering til å snu det til harde motoffensiver, klarer han å mobilisere sin velgergruppe.

Og noe av det hans velgergruppe er best på, er humor.

I anledningen har iNyheter samlet inn noen gøyale satiriske innslag, og begir oss ut på litt lavere journalistisk terskel ettersom det tross alt er helg.

Innlegget Trumps «mugshot»-memes tar over Internett dukket først opp på inyheter.no – Nyheter og aktuelt – Innenriks og Utenriks..

Les artikkelen direkte fra iNyheter.no

Legg igjen en kommentar