iNyheter.no: Stor overgrepssak på nett – 254 barn fornærmet

iNyheter.no

iNyheter.no:

En av de største overgrepssakene på nett i norsk historie er i ferd med å bli avdekket.

Nå søker mannen om løslatelse.

Hittil har politiet identifisert 254 norske barn som mannen angivelig har forgrepet seg på gjennom nettstedet Omegle, skriver NRK.

Det gjenstår fortsatt en omfattende jobb for politiet med å gjennomgå en rekke videoer som den siktede mannen selv har filmet, ifølge kanalen.

Det var i februar i år at en mann som var ansatt på en skole i Nordland ble først varetektsfengslet. Mandag var det et nytt fengslingsmøte. Under dette møtet ba mannen om å bli løslatt. Han erkjenner at materialet med overgrep er hans.

Mannen skal ha fått barna til å utføre seksuelle handlinger ved å tilby penger, og tok opptak av overgrepene. Ifølge politiet er barna mellom 7 og 13 år.

Barna lurer på om videoene er delt og er flaue.

– Det første barna lurer på er om videoene er delt. De er veldig opptatt av at det ikke skal være noen som kjenner til det, og at det skal være privat, sier Charlotte Marie Ringkjøb, som er utnevnt som bistandsadvokat for barna, til NRK.

En Vipps-overføring til en 12 år gammel jente ledet politiet til en bygd i Nordland.

Det var foreldrene til jenta som hadde oppdaget overføringen og undret seg over hva det dreide seg om.

Sammen med en venninne hadde jenta engasjert seg på nettstedet Omegle. På dette nettstedet kan man ha videochats med fremmede fra hele verden, og det er helt anonymt.

Innlegget Stor overgrepssak på nett – 254 barn fornærmet dukket først opp på inyheter.no – Nyheter og aktuelt – Innenriks og Utenriks..

Les artikkelen direkte fra iNyheter.no

Legg igjen en kommentar