iNyheter.no: Steven Seagal: – Jeg er hundre prosent russofil

iNyheter.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

iNyheter.no:

Den amerikanske skuespilleren Steven Seagal deltar på kongressen til den internasjonale «russofile» bevegelsen i Moskva.

Seagal er blant utlendingene president, Vladimir Putin, håper skal spre Russlands syn på krigen til omverdenen og vise russere at mange i utlandet støtter dem.

– Jeg er hundre prosent russofil, sa den amerikanske skuespilleren, Seagal, under et møte i International Movement of Russophiles i Moskva denne uken, ifølge The Guardian.

Seagal er mest kjent for sine kampsportferdigheter i mange filmer.

Skuespilleren ble født i Michigan, men fikk russisk statsborgerskap i 2016 og ble en «spesiell humanitær utsending» for det russiske utenriksdepartementet i 2018. Seagal sa at han ble «en million prosent» russisk etter at Putin ga ham Order of Friendship-medaljen i februar, skriver Breitbart.

Denne uken var han i det ærverdige Pusjkinmuseet sammen med omlag 90 likesinnede utlendinger invitert av Russland.

Putins utenriksminister, Sergej Lavrov, holdt også tale under arrangementet.

– Vi ser ikke bare nynazisme. Vi ser direkte nazisme som dekker flere og flere europeiske land. vi ser hvordan historien blir ødelagt foran øynene våre, hellige monumenter blir ødelagt, hevder Lavrov.

Også den tidligere bulgarske politikeren Nikolai Malinov, var blandt eltakerne.

– Det er på tide at lysets styrker beseirer mørkets styrker, sier Malinov.

Han er valgt til leder for den pro-russiske International Movement of Russophiles. Bevegelsen hevder å ha samlet medlemmer fra 40 land og støttes av det russiske utenriksdepartementet.

Pierre de Gaulle, forteller til The Guardian, at han mener konflikten mellom Ukraina og Russland er blitt framprovosert og forårsaket av anglosaksiske interesser. Gaulle tror det vil setter verden i dyp fare.

Gaulle er barnebarnet til den kjente franske generalen og presidenten, Charles de Gaulle.

I februar sa han til den franske avisa Le Parisien at Vesten har «dessverre latt Zelenskyj, oligarkene hans og nynazistiske militærgrupper låse seg fast i en krigsspiral».

På scenen under arrangementet sto også den italienske prinsessen Vittoria Alliata de Villafranca (73). Under arrangementet i Moskva hevder hun at «russofobien» i verden er knyttet til da USA gikk i land på Sicilia under andre verdenskrig og startet å spre sin innflytelse.

– Jeg synes Putin er hyggeligere enn Biden, men jeg er en god venn av Obamas stesøster, sier den italienske prinsessen.

Vladimir Putin signerer et dekret som hedrer Steven Seagal

Innlegget Steven Seagal: – Jeg er hundre prosent russofil dukket først opp på inyheter.no – Nyheter og aktuelt – Innenriks og Utenriks..

Les artikkelen direkte fra iNyheter.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar