iNyheter.no: Putin: Nasjonal stolthet er på vei oppover

iNyheter.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

iNyheter.no:

Russland kommer sammen som et land i dette viktige øyeblikket i historien, og nasjonal stolthet er på vei oppover, sa Russlands president Vladimir Putin tirsdag.

– Ja, Russland går gjennom vanskelige tider nå; Ting har aldri vært lett, men likevel, i dag ser vi et øyeblikk av vår felles konsolidering, med vår nasjonale stolthet skjerpet, når vi for enhver pris strever for å styrke grunnlaget for vår åndelighet, for å skape forholdene i økonomien, produksjonen og utdanningen av våre unge mennesker for å sikre vår ubetingede fremtid for vårt land, sa han under en prisutdeling, ifølge Tass.

Mottakerne av prisene bidrar sterkt til dette arbeidet, sa Putin, og uttrykte sin takknemlighet til dem.

– Vi er blitt mye mer selvforsynte. Uten selvforsyning kan det ikke være noen suverenitet, og selvforsyning oppnås på alle områder: i kunst, i vitenskap, i industrien og selvfølgelig i militæret, mener Putin.

Ser ingen forutsetninger for ukrainsk fredsprosess

Kreml-talsmann Dmitrij Peskov, sier i et intervju med Tass at der er for tidlig å snakke om en fredelig løsning på Ukraina-konflikten.

På spørsmål om hvilken av ulike forsoningsplaner, fremmet av andre land, som vil være å foretrekke for Russland, og om Moskva har sin egen variant, svarte Peskov:

– Det er for tidlig å snakke om det. Ingen forutsetninger for en fredsprosess er ennå på plass, tydeligvis.

– Den spesielle militæroperasjonen fortsetter, la han til.

Som svar på et spørsmål om Kreml var beredt til å forhandle med noen fra den sittende Kyiv-regjeringen, svarte Peskov:

– Dette er knapt mulig, fordi enhver forhandling med Russland er forbudt [i Ukraina].

I oktober i fjor utstedte Ukrainas president Vladimir Zelenskij et dekret som forbød enhver samtale med Moskva, der han sa at han ikke var interessert i å samhandle med sin russiske motpart Vladimir Putin.

Innlegget Putin: Nasjonal stolthet er på vei oppover dukket først opp på inyheter.no – Nyheter og aktuelt – Innenriks og Utenriks..

Les artikkelen direkte fra iNyheter.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar