iNyheter.no: Kan ikke forstå hvorfor myndigheter og medier ikke snakker om den økte dødeligheten: – Gjelder alle aldersgrupper

iNyheter.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

iNyheter.no:

Det kalles «excess deaths» og innebærer en økning i observerte dødsfall i en gitt periode sammenliknet med en referanseperiode.

Og de siste månedene har land etter land i den vestlige verden sett økninger i de fleste aldersgrupper i signifikant grad. Det hevder Dr. John Campbell, som har en YouTube-kanal som blir sett av hundretusenvis av mennesker.

«There are excess deaths throughout Europe and in all age groups,» (Det er en økt dødelighet overalt i Europa og i alle aldersgrupper), skriver han i beskrivelsen til denne YouTube-videoen.

Han viser til tall fra EuroMOMO, som følger med på statistikken for 25 land i Europa. Referanserammen er årene før pandemien, opp til 2019. Økningen kan ikke i sin helhet tilskrives koronadødsfall. Og økningen er speseilt synlig fra andre halvdel av 2022.

Skjermbilde EuroMMO

Også i aldersgruppen 0-14 er det en økning, som denne grafen viser.

Skjernbilde EuroMMO

 

Campbell har en doktorgrad og er utdannet innen sykepleie. Han har markert seg med informative og kritiske innlegg på YouTube, men ingen har klart å ta ham for feil. Han er også ekstremt forsiktig med å ikke si noe som bryter med YouTubes retningslinjer for Covid-informasjon. Dette inkluderer påstander som knytter vaksiner til biirkninger og i dette tilfelletr økt dødlighet.

Les også: FHI: 7 prosent flere dødsfall i år

Men Campbell indikerert nokså klart hva han mener er den faktoren svært få ser ut til å undersøke som en mulig årsak til den økte dødeligheten.

Andre faktorer som er blitt foreslått er generelt dårligere helse etter pandemien med my stillesittingm at folk ikke oppsøkte lege og derfor fikk ubehandlet kreft. At man ikke har fått statiner som medisin mot høyt kolestrol.

«Men hvorfor er det ingen nysgjerrighet rundt dette?» spør Campbell. Det er snakk om titusenvis av mennesker som dør uten at man har noen forklaring på den statistiske økningen. Bare i Storbritannia viser tall fra forsikringsbransjen at det var 26.300 flere dødsfall enn forventet i siste seks mnd av 2022, mot 4.700 i første halvdel av året. I aldersgruppen 20-44 år var det 7,8 prosent flere dødsfall enn man kunne vente i et normalår.

I uke 1 av 2023 var det hele 30 % flere dødsfall i England og Wales enn i 2019, viser tallene.

I videoen gjentar Campbell flere ganger at han synes den totalt manglende dekningen i de etablerte mediene er «påfallende», «bissar» og «uforståelig».

– Det er kun et par «eksentrikere» på YouTube som tar det opp, sier han med ironisk referanse til seg selv.

Setter du pris på denne artikkelen? iNyheter trenger din støtte. Tegn abonnement eller støtt oss på Vipps 763291 bank 1506.80.92768 eller PayPal

Britisk hjertespesialist på Tucker Carlson: Mener mRNA-vaksinene aldri burde vært godkjent

Innlegget Kan ikke forstå hvorfor myndigheter og medier ikke snakker om den økte dødeligheten: – Gjelder alle aldersgrupper dukket først opp på inyheter.no – Nyheter og aktuelt – Innenriks og Utenriks..

Les artikkelen direkte fra iNyheter.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar