iNyheter.no: Flere skutt i København

iNyheter.no

iNyheter.no:

Flere personer er bekreftet truffet av skudd, ifølge politiet. Det pågår nå en stor politioperasjon i København.

I kveld, lørdag, pågår det en omfattende operasjon i Københavns bydel Christiania.

– Vi arbeider på stedet med stor intensitet. Vi har mobilisert betydelige politistyrker for å få klarhet i hva som har skjedd, sier Martin Kajberg, vakthavende leder ved Københavns Politi, til Ritzau.

Politiet ble varslet rundt klokken 19.20. Omtrent en time senere kunne politiet bekrefte at flere personer har blitt truffet av skudd, skriver VG.

Ifølge den danske avisen BT, som befinner seg på stedet i Christiania, fant skytingen sted ved en bygning kjent som «Starship» i Pusher Street. Avisen informerer også om at personer er blitt transportert bort fra stedet i ambulanser. Det skal dreie seg om minst to personer.

Ambulanser, politikjøretøy og beredskapsenheter har raskt samlet seg på stedet med betydelige ressurser, melder danske Ekstra Bladet.

– Vi arbeider intensivt på stedet og har en større politistyrker på stedet. Vi prøver å skaffe oss oversikt over hva som er skjedd, sier Kajberg til nyhetsbyrået Ritzau, ifølge Extra Bladet.

Christiania er en unik bydel med en viss selvstyre. Området blir ofte beskrevet som et fristed, og er blant annet kjent for å ha tolerert omfattende salg av rusmidler.

Innlegget Flere skutt i København dukket først opp på inyheter.no – Nyheter og aktuelt – Innenriks og Utenriks..

Les artikkelen direkte fra iNyheter.no

Legg igjen en kommentar