iNyheter.no: Durek Verrett er knust: – Alt ved Tyrkia er guddommelig og spirituelt

iNyheter.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

iNyheter.no:

Flere norske profiler med tilknytning til Tyrkia er sterkt preget av de siste dagers hjerteskjærende bilder fra den jordskjelvrammede regionen.

En av dem med nær tilknytning til Tyrkia, er prinsesse Märtha Louises forlovede Durek Verrett (48).

Han har tidligere bodd i landet, og omtaler Tyrkia som «mitt hjem».

– Jeg falt pladask for Tyrkia, med landets mennesker, mat, kultur og historie. Alt ved Tyrkia er guddommelig og spirituelt, sier Verrett.

Han forteller at han selv har bodd i landet under flere jordskjelv.

– Jeg hadde faktisk en jordskjelv-bag plassert ved døren min, bare i tilfelle. Vi hadde et jordskjelv der folk hoppet ut av vinduene. Jeg bodde i en bygning som var veldig høy, og en gang hadde vi et jordskjelv der veggene begynte å riste og bygningen begynte å helle.

Han ber folk tenne et lys for de rammede.

– Jordskjelv er realitet i Tyrkia. Og vi har nettopp sett et, der mange er fanget under steiner, det er mange som har mistet sine nærmeste, og mange er såret. Det knuser hjertet mitt. Jeg har så mye kjærlighet for Tyrkia, og jeg vil bare at vi skal sende vår kjærlighet til de som er rammet. Tenn et lys, be for de mange som står i dette akkurat nå. Det vil bety mye for meg, sier han.

I et livesendt innslag på Instagram onsdag morgen, oppfordrer han alle til å sende varme tanker og kjærlighet til de rammede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Durek Verrett (@shamandurek)

Kong Harald om Durek: – Han trodde han kunne gjøre hva han ville

Innlegget Durek Verrett er knust: – Alt ved Tyrkia er guddommelig og spirituelt dukket først opp på inyheter.no – Nyheter og aktuelt – Innenriks og Utenriks..

Les artikkelen direkte fra iNyheter.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar