iNyheter.no: Candace Owens i krangel med «sjefen», Ben Shapiro

iNyheter.no

iNyheter.no:

Ben Shapiro er grunnlegger av den konservative kanalen Daily Wire. Nå er det full konfrontasjon mellom ham og en kanalen har knyttet til seg, nemlig Candace Owens.

De har vært uenige før, både om korona-vaksiner, som Owens advarte mot og Shapiro anbefalte. Deretter om krigen i Ukraina, som Owens har vørt kritisk til at USA har noen interesse av.

Nå er det situasjonen mellom Israel og Hamas i Gaza de strides om.

Shapiro, som har jødisk bakgrunn, har vært en fremtredende tilhenger av Israels beleiring av Gaza som gjengjeldelse for terrorangrep fra Hamas 7. oktober. Owens, derimot, har nylig begynt å kritisere Israel for det mange anser som en uforholdsmessig respons som i stor grad har rettet seg mot sivile palestinere fanget på Gazastripen.

Tidligere denne måneden Owens tvitret at «ingen regjering noe sted har rett til å begå et folkemord, noensinne. Det er ingen begrunnelse for et folkemord. Jeg kan ikke tro at dette engang må sies eller anses som det minste kontroversielt å si.»

Innlegget falt ikke i god jord hos Shapiro.

Under en tilstelning er han fanget opp på kamera der han sier Owens utspill er «skammelig» og at hun er lite sofistikert.

Owens ble gjort klar over det Shapiro hadde sagt, når klippet gikk viralt på sosiale medier. Da svarte hun på X (tidligere Twitter) og la ut bibelsitater som endte med «Du kan ikke tjene Gud og penger».

Shapiro svarte dagen etter og skrev «Candace, hvis du føler at det å ta penger fra The Daily Wire på en eller annen måte kommer mellom deg og Gud, for all del slutt.»

Like etter Shapiros svar tvitret Tucker Carlson ut et intervju med Owens der hun sa at hun og Shapiro har hatt «mange uenigheter», og la til «Vi var uenige om COVID-vaksinen, Ukraina og Russland, big pharma,».

Tucker Carlson har startet sitt eget medieselskap og det spekuleres nå i om Candace Owens vil ta Shapiro på ordet og melde overgang.

Daily Wire har også blant annet Jordan Peterson i stallen.

Innlegget Candace Owens i krangel med «sjefen», Ben Shapiro dukket først opp på inyheter.no – Nyheter og aktuelt – Innenriks og Utenriks..

Les artikkelen direkte fra iNyheter.no

Legg igjen en kommentar