iNyheter.no: Brudd etter 28 år mellom Wara og Bertheussen

iNyheter.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

iNyheter.no:

Han sto tilsynelatende last og brast med sin samboer mens hun sto tiltalt for å ha iscenesatt trusler mot seg og sin familie etter Ways of Seeing kontroversen. Men nå er det slutt mellom samboerparet Laila Bertheussen og Tor Mikkel Wara.

Wara er tidligere FrP-topp, var justisminister fra 4. april 2018 til 28. mars 2019. Han er også mangeårig PR-rådgiver i First House. Det er også jobben han nå har.

Wara måtte forlate regjeringen kort tid etter at det ble kjent at hans egen samboer var siktet for å ha konstruert en rekke trusler mot seg selv og sin samboer – mens hun forsøkte å hevde at andre sto bak.

– De siste ukene har vært tøffe for meg og min lille familie. Beslutningen er fullt og helt min egen. Beslutningen kommer fordi det er noen som trenger meg mer enn regjeringen. De har vært der for meg i tykt og tynt. Nå skal jeg være der for dem. Dette valget var enkelt, sa Tor Mikkel Wara til det norske folk på direktesendt pressekonferanse.

Det er Se og Hør som kommer med nyheten om bruddet.

Dømt og fengslet

Fra å ha status som fornærmet i en rekke trussel- og hærverkshandlinger mot samboerparets eget hjem i Oslo gjennom vinteren 2018-2019, ble Bertheussen 14. mars 2019 pågrepet av Politiets sikkerhetstjeneste (PST). Hun ble da siktet for å ha tent på sin egen bil.

23. januar 2020 tok Riksadvokaten ut tiltale mot Laila Bertheussen, Ett år senere januar 2021 ble hun dømt til ett år og åtte måneders ubetinget fengsel for angrep på demokratiet, brannstiftelse og trusler. Hun soner i øyeblikket dommen, men har hatt permisjon som hun også har benyttet til å oppdatere sosiale medier.

«Wara sto lenge last og brast med sin straffedømte samboer, men nå skal det 28 år lange forholdet være over,» skriver Se og Hør.

Etter det iNyheter kjenner til la Laila Bertheussen la tidligere i januar ut en post på sin egen Facebook-side der hun beskyldte Wara for å ha innledet et forhold til en annen kvinne, og at dette hadde pågått mens hun selv satt fengslet. Bertheussen hevdet denne kvinnen er representant på Stortinget.

Bertheussen og Wara har ikke ønsket å kommentere saken overfor Se og Hør.

FN og WEF vil at du skal bytte ut kjøtt med insekter: Nå kommer det til Norge

Innlegget Brudd etter 28 år mellom Wara og Bertheussen dukket først opp på inyheter.no – Nyheter og aktuelt – Innenriks og Utenriks..

Les artikkelen direkte fra iNyheter.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar