iNyheter.no: Ble Mensa-medlem som 3-åring

iNyheter.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

iNyheter.no:

En treåring som kan lese og telle på syv språk, er blitt Storbritannias yngste Mensa-medlem.

Theodore «Teddy» Hobbs lærte seg å lese mens han så på TV og spilte på nettbrettet i en alder av to år uten at foreldrene engang la merke til det.

Teddys mor, Beth, sa at de først trodde han bare lagde lyder mens han spilte på nettbrettet, før de skjønte at han faktisk teller tall på kinesisk.

– Mamma, jeg teller på mandarin, sa Teddy.

Som toåring lærte Teddy å lese, av seg selv, gjennom å se på barne-tv.

– Han gjorde det ved å følge bokstavene på skjermen. Da vi sendte ham tilbake til barnehagen etter pandemien, sa vi til dem at vi trodde at han hadde lært seg å lese. Litt senere ringte barnehagen tilbake og sa at de hadde fått en førskolelærer til å sjekke. Det var riktig, han kunne lese, forteller Beth Hobbs til BBC.

The Independent skriver at han allerede har lært seg å telle til hundre på sju språk, inkludert blant annet mandarin, walisisk og fransk.

Teddy ble medlem av Mensa da han var tre år gammel, noe som gjorde ham til det yngste nåværende medlemmet av organisasjonen i Storbritannia.

Han fikk 139 av 160 poeng på Stanford Binet-testen, skriver The Independent.

Men foreldrene vil at han skal ha en normal barndom.

– Han begynner å finne ut at vennene hans ikke kan lese ennå, og han vet ikke hvorfor, men det er veldig viktig for oss å holde beina hans på bakken, sa Hobbs.

– Hvis han kan gjøre disse tingene, så greit, men han ser det som «ja, jeg kan lese, men vennen min kan løpe fortere enn meg», så vi har alle våre forskjellige ferdigheter, la hun til.

Se hva den humanoide roboten får til: Nesten «creepy»

Innlegget Ble Mensa-medlem som 3-åring dukket først opp på inyheter.no – Nyheter og aktuelt – Innenriks og Utenriks..

Les artikkelen direkte fra iNyheter.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar