iNyheter.no: Biden om Trumps «mugshot»: – Kjekkas

iNyheter.no

iNyheter.no:

Joe Biden ble i går, fredag, spurt om tidligere president Donald Trumps arrest-bilde, og klarte ikke dy seg. «Kjekk fyr», sa den amerikanske presidenten med et lurt smil.

– Har du sett Donald Trumps mugshot ennå?, spurte en reporter Biden på fredag.

– Jeg så det på fjernsyn, svarte han.

– Hva syntes du?, fulgte reporteren opp.

–Kjekk fyr, spøkte Biden.

– Fantastisk fyr.

Tidligere president Donald Trump fikk sitt arrest-bilde tatt da han overga seg til varetekt hos Fulton County Sheriff’s Office. Presidentkandidaten er anklaget i forbindelse med påstandene fra påtalemyndighetens etterforskning, ledet av statsadvokat Fani Willis, om påstått forsøk på å omgjøre resultatene av Georgias presidentvalg i 2020.

Samme dag som Trump ble pågrepet, samlet Biden inn penger på nettet og kalte det «en flott dag» å donere til kampanjen hans.

Trump fikk massiv medieoppmerksomhet fra situasjonen – en anledning han selv brukte til å samle inn valgkamp-midler.

Les også: Trumps høyde og vekt setter fyr på sosiale medier: – Vent, hva

Presidentkandidaten returnerte til X, tidligere Twitter, ved å poste «mugshot»-bildet med en lenke til sitt nettsted, hvor han delte en tekst om hvorfor det var viktigere enn noen gang å støtte han:

«I dag, ved det beryktede voldelige fengselet i Fulton County, Georgia, ble jeg ARRESTERT til tross for at jeg ikke har begått NOEN FORBRYTELSE.

Det amerikanske folket vet hva som skjer. Det som har funnet sted er en rettsstridighet og VALGPÅVIRKING.

Venstresiden ønsker å skremme DEG fra å stemme på en politisk outsider som setter det amerikanske folket FØRST.

Men i dag gikk jeg inn i løvehulen med én enkel melding på vegne av hele vår bevegelse: JEG VIL ALDRI GI OPP VÅRT OPPDRAG OM Å REDDE AMERIKA.

Hvis du har det dårlig på grunn av de skrekkelige personene som kontrollerer landet vårt akkurat nå, ikke engang tenk på å donere!

Men hvis du kan, vennligst bidra med en donasjon for å kaste Korrupte Joe Biden ut av Det hvite hus og REDDE AMERIKA fra dette mørke kapittelet i vår nasjons historie.

Takk og Gud velsigne deg,»

Konservative og republikanere har i ettertid av arrestasjonen gitt stor ros og støtte til Trump. I det arrestasjonen har dominert nyhetsbilde, virker det som støtten til den tidligere presidenten har tilsvarende økt.

Trump er løslatt mot en kausjon på 200 000 dollar, den høyeste summen av noen av medtiltalene hans.

Innlegget Biden om Trumps «mugshot»: – Kjekkas dukket først opp på inyheter.no – Nyheter og aktuelt – Innenriks og Utenriks..

Les artikkelen direkte fra iNyheter.no

Legg igjen en kommentar