iNyheter.no: Atle Antonsen håvet inn tross Jirde Ali bråk

iNyheter.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

iNyheter.no:

Han ble anmeldt for hatefulle ytringer av Sumaya Jirde Ali etter en episode på Bar Boca høsten 2022. Komiker Atle Antonsen trakk seg eller ble suspendert fra flere roller da anklagene ble kjent. Riksadvokaten henla til slutt saken og Antonsen er gradvis «rehabilitert».

Somalisk-norske Ali ga en lang redegjørelse på Facebook om hendelsen da det sparkk. «Antonsen ser meg rett i øynene og sier med foraktfullt mine «du er for mørkhudet til å være her». Jeg tror nesten ikke det jeg hører,» skrev hun.

Antonsen har beklaget sin oppførsel.

Les også: Atle Antonsen går ut mot støttespillerne «langt ute på høyresiden»: – De har et forferdelig menneskesyn

Dagens Næringsliv har sett på hvordan økonomien til Atle Antonsen så ut i det turbulente året. Og han har liten grunn til å begymre seg.

Ifølge årsregnskapet til Antonsens selskap Panface as tjente det 7,99 millioner kroner i 2022.

Ved slutten av 2022 var det en egenkapital på 25,8 millioner kroner i selskapet der Antonsen er eneste eier og ansatt i selskapet. Han tok selv ut 800.000 kroner i lønn, skriver DN.

Antonsen investerer ein rekke selskapet, blant annet i eiendomsselskapet Basun eiendom, laderselskapet Zaptec, Aker Horizons, Storebrand og Europris.

Selskapet har i tillegg 12,3 millioner kroner i bankinnskudd.

Innlegget Atle Antonsen håvet inn tross Jirde Ali bråk dukket først opp på inyheter.no – Nyheter og aktuelt – Innenriks og Utenriks..

Les artikkelen direkte fra iNyheter.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar