Investèr i egen helse

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Ninacappelen.com:

Jeg elsker omgivelsene rundt Rica Havna Hotel på Tjøme.

Den viktigste prioriteringen i livet mitt for tiden er de investeringene jeg gjør i egen helse. Det har forsåvidt vært prioritert lenge, men jeg investerer nå på et annet nivå enn før. Et høyere aggresjonsnivå i samfunnet krever en annen tilnærming. 

Det er dessverre et faktum at de som styrer landet vil at vi skal leve i konstant frykt, og dermed frata oss all livsglede. ​Det er slik de prøver å oppnå sine sinnssyke mål – en ny verdensorden under fullstendig medisinsk diktatur. De vil neppe lykkes, men de kan gjøre ufattelig mye skade på veien…

Les også Verden vil få en konservativ renessanse

Daglig propaganda fra mediene med trusler om den ene krisen etter den andre gjør noe med oss alle. Det finnes et ord for slikt, og det er terror. Jeg har tidligere brukt ordet krig om det som foregår, og nå er jeg ikke lenger i tvil. Derfor er jeg ekstra nøye på å beskytte energien min. Det betyr blant annet at jeg ikke lenger adder nye venner på FB. Jeg er mer enn forsynt av kverulanter som ikke har gode hensikter. Alle venneforespørsler blir derfor slettet. Eneste unntak er anbefalinger fra kjente, eller folk jeg selv har møtt i ulike sammenhenger. Alle er selvsagt velkommen til å følge mine offentlige innlegg, samt delta i debatter på min politikerside, men jeg har lavere terskel for blokkering nå enn før. Det er slik jeg beskytter energien min. Jeg har ikke rom for bullshit verken online eller offline. Sånn er det bare. Min helse er mitt ansvar, ingen andres. 

En av de tingene jeg prioriterer høyere nå enn før er små overnattingsturer i nærområdet. Jeg har stor glede av å bo på hotell en natt eller to, og kombinere oppholdet med god mat og trening ute i vakker natur. Gjerne helt alene. Dette er også en fin måte å støtte lokalt næringsliv på i en krevende tid. 

En av turene denne høsten gikk til Rica Havna hotell på Tjøme. Hotellet ligger idyllisk til ved sjøen i et stille og fredelig område, og har fine naturstier rett utenfor døren. Fra hotellet går det en 3 km lang sti til Verdens Ende, en nydelig tur over flere timer. For meg er dette balsam for sjelen. 

Picture

Fantastiske blåskjell, pommes frites, og nydelig italiensk hvitvin.

Picture

En stille morgen med nydelig utsikt og inntak av økologiske vitaminer. Helse i hver dråpe.

Picture

Nydelig frokost med egg, bacon, grønnsaker, og eplejuice. En cappuchino hører også med.

Picture

Jeg elsker frukt! Sunt og godt.

Picture

Tid for cappuchino før trening.

Sosiale treff med likesinnede blir også høyt prioritert. Like barn leker best, og som politiker har jeg naturligvis et stort behov for å drøfte ulike problemstillinger og Demokratenes løsninger sammen med hyggelige og dyktige kolleger. Det gir både stor glede og dyp mening. Det har enorm verdi å være sammen med mennesker som deler mine perspektiver. Noen kaller det “ekkokammer”. Jeg kaller det fellesskap. Uansett er det helsebringende. 

​Jeg håper du også har et godt nettverk av likesinnede der du blir sett og forstått, og kan være deg selv hundre prosent. Det er uhyre viktig nå og fremover. 

Sender deg gode tanker, lys og kjærlighet. 

Les også Kunsten å leve autentisk

Picture

Morgenkaffe på terrassen.

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar