I hjertet av suksess ligger evnen til utholdenhet

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Ninacappelen.com:

Borre Nasjonalpark.

Utholdenhet er å fortsette å gjøre noe til tross for hindringer eller vanskeligheter. Det er en av de beste egenskapene man kan ha, for med utholdenhet er du nesten garantert suksess i dine bestrebelser.

For å holde ut må du ha tro på at du faktisk kan lykkes. Hvis du ikke tror suksess er mulig for deg vil du heller ikke være motivert til å fortsette. Og her ligger dilemmaet. Hvis du ikke har tro på deg selv, vil du avslutte innsatsen lettere, og når du slutter lykkes du åpenbart ikke. Da er det lett å tenke at man ikke ville ha lykkes uansett. Dette kan dessverre utvikle seg til en uvane.

​Les også Når motgang blir til styrke

Hvis du derimot tror at du vil lykkes, vil du aldri gi opp. Det betyr selvsagt ikke at du aldri vil støte på utfordringer, men fordi du tror at du til slutt vil lykkes, (selv etter å ha gjort feil og møtt motstand), endrer du bare taktikken eller justerer målene litt og fortsetter å prøve. Når du fortsetter å prøve og justere, forbedrer du også sjansene for å lykkes betraktelig. Dette er essensen i selvoppfyllende profetier.

I hjertet av suksess ligger evnen til utholdenhet. Men hvordan oppmuntrer vi denne kvaliteten i oss selv? Det handler om å bli bevisst ønsket om å gi opp for tidlig, og at utholdenhet nesten alltid vil føre til suksess. Når du starter et nytt forsøk, gi deg selv et løfte om at du vil prøve å nå målet ditt i en bestemt periode, og at du ikke avslutter før tiden er ute. Gjør gjerne tidsintervallet kort hvis du trenger det, men hold løftet ditt og ikke avslutt før den tildelte tiden. Når fristen kommer, kan du bestemme om strategiene fungerer, om du skal fortsette på samme måte, eller om du trenger å gjøre strategiske justeringer. 

Og husk; gi aldri opp målene dine, men vær villig til å justere strategiene for å oppnå dem. 

Les også Derfor forblir det du ønsker å oppnå utenfor rekkevidde

Støtt min journalistikk:
VIPPS 665430
KONTONR. 9710 47 05905​​​​​

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar