Hvordan oppnå sjelefred i en verden i kaos?

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Ninacappelen.com:

Tre år inn i plandemien, er verden slik vi kjente den frem til mars 2020 ikke-eksisterende. Eliteskapte kriser og negative nyheter står i kø. Bedrifter går konkurs an mas, og historier om eskalerende kreft blant befolkningen i alle vaksinerte land florerer i sosiale medier. “Ingen vet hvorfor” folk plutselig nå dør i hopetall etter at den eksperimentelle mRNA-injeksjonen ble rullet ut i desember 2020. Det eneste vi vet at det iallfall ikke har noe med stikkene å gjøre, for det har Nakstad sagt. En ting er sikkert, de eneste som fortsatt tror på dette narrativet befinner seg i kognitiv dissonans

Les også Fuck den såkalte medisinske borgerplikten

Det er nå helt åpenbart at Norge er fullstendig vanstyrt på samtlige områder, og man må være nokså naiv for ikke å forstå at dette er en villet politikk som styres av fremmede udemokratiske krefter bak folkets rygg.

The Great Reset – You will own nothing and be happy, skrev grunnlegger av World Economic Forum (WEF) Klaus Schwab i sin bok Covid-19: The Great Reset som kom ut i 2020. Hvis man ikke ser tegningen nå så vet ikke jeg hva som skal til!

Dessverre er det ingen utsikter til bedring, med mindre globalistene blir fjernet fra all makt. Norge og hele den vestlige verden styres som Titanic med sikker kurs mot isfjellet. Sosiale forskjeller skal utjevnes for å oppfylle de såkalte “bærekraftsmålene” som Erna Solberg har ansvar for å implementere på vegne av den kriminelle organisasjonen FN. I realiteten betyr det at alle vestlige land skal ned i levestandard. Med andre ord, alle skal bli like fattige. Men vi skal bli lykkelige da, for det har Klaus Schwab skrevet i boken sin. Jippy!

Det er enormt destruktive krefter i sving, og det store spørsmålet er hvor lenge vi må leve med galskapen som utfolder seg dag for dag. Jeg har selvsagt ikke svarene, men jeg tillater ikke meg selv å bli deprimert. For hvis jeg blir deprimert er jeg ikke til nytte for noen, ei heller meg selv.

Så hva gjør jeg for å holde meg selv oppe? Svaret er å søke innover. Det betyr at jeg prioriterer mye stillhet og alenetid. Det kan sikkert virke sært for noen, men det er altså slik jeg holder meg i mental balanse. I tillegg blir meditasjon, naturopplevelser, skriving, og dype samtaler med gode venner høyt prioritert. Det er alltid balsam for sjelen.

Som mange vet, stiller jeg til høstens kommune- og fylkestingsvalg som 1. kandidat for Norgesdemokratene i Tønsberg og Vestfold. Det er en ære, og jeg er svært motivert for oppgavene som venter dersom jeg skulle bli valgt inn i kommune- og fylkesting. Jeg vet med sikkerhet at jeg kan gjøre en positiv forskjell.

Vi er alle endringsagenter, og det viktigste nå er å starte lokalt der vi bor. Jeg har tro på at vi sammen kan skape en bedre verden for oss alle, og på den måten hindre at de få på toppen karrer til seg alt.

Les også Globalistene ødelegger verden

Støtt min journalistikk:
VIPPS 665430
KONTONR. 9710 47 05905

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar