Hopp: Redusert norsk lag videre i Tyskland

Resett.no
Halvor Egner Granerud hopper i lørdagens verdenscuprenn i Tyskland. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

annonse

annonse

Halvor Egner Granerud var best av de norske hopperne i kvalifiseringen til verdenscuprennet i Titisee-Neustadt. Norge stiller redusert på grunn av koronasmitte.

Både Daniel-André Tande, Johann André Forfang og Fredrik Villumstad har de siste dagene testet positivt på koronaviruset. I tillegg står Marius Lindvik over helgen fordi han er nærkontakt til Tande. Også Robert Johansson står over helgens renn med ryggtrøbbel.

De fire OL-hopperne Tande, Forfang, Johansson og Lindvik har med det gjort sine siste verdenscuphopp før vinterlekene i Kina starter tidlig i februar.

Det var dermed et sterkt redusert norsk hoppmannskap som satte utfor i den tyske bakken. Helgens renn erstatter Sapporo, som avlyste på grunn av koronasituasjonen i Japan. Granerud var best av de norske i et renn der både Sondre Ringen, Joacim Ødegård Bjøreng og Robin Pedersen sikret avansement og startplass i lørdagens renn.

Granerud hoppet 134,5 meter, mens Pedersen landet på 130 meter. Ringen og Bjøreng hoppet henholdsvis 116,5 og 115 meter. Cene Prevc vant kvalifiseringen med sitt hopp på 135,5 meter.

(©NTB)

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no