GoFundMe tilbakeholdt ni millioner dollar samlet inn til demonstrerende sjåfører i Canada

Steigan.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Og den systemlojale «venstresiden» svikter de aksjonerende lastebilsjåførene.

Sosiale medier reagerer kraftig på at innsamlingsportalen GoFundMe beslaglegger ni millioner canadiske dollar som folk har donert til dem. De oppgir selv at de har gjort dette etter å ha blitt opplyst om at dette ikke lenger dreier seg om fredelige demonstrasjoner, men er nå å anse som en okkupasjon og at det ikke er redegjort detaljert nok om hva pengene skal brukes til..

«GoFundMe støtter fredelige protester, og vi tror det var intensjonen med Freedom Convoy 2022-innsamlingen da den først ble opprettet.
Vi har nå bevis fra politimyndighetene på at den tidligere fredelige demonstrasjonen har blitt en okkupasjon, med politirapporter om vold og annen ulovlig aktivitet.
For å sikre at GoFundMe forblir en pålitelig plattform, samarbeider vi med lokale myndigheter for å sikre at vi har en detaljert, saklig forståelse av hendelser som finner sted på bakken. Etter en gjennomgang av relevante fakta og flere diskusjoner med lokale politimyndigheter og bymyndigheter, er denne innsamlingen nå i strid med våre vilkår for bruk (vilkår 8, som forbyr promotering av vold og trakassering) og har blitt fjernet fra plattformen.

Arrangørene ga en klar distribusjonsplan for den første millionen som ble utbetalt tidligere denne uken, og bekreftet at midler bare ville bli brukt til deltakere som reiste til Ottawa for å delta i en fredelig protest. Gitt hvordan denne situasjonen har utviklet seg, vil ingen ytterligere midler bli distribuert direkte til Freedom Convoy-arrangørene – vi vil samarbeide med arrangørene for å sende alle gjenværende midler til troverdige og etablerte veldedige organisasjoner valgt av Freedom Convoy 2022-arrangørene og verifisert av GoFundMe.

Det er ikke foretatt noen arrestasjoner. Likevel har politiet påtatt seg å få stengt tilgangen til midler.
Om det foreligger noen hjemmel i loven for dette er ukjent.

Politiet takker GoFundMe for å «ha lyttet» til bekymringene deres og ber andre plattformer om å følge eksempelet.

Det er et visst inntrykk av at politiet nå leter etter påskudd til å foreta arrestasjoner.

«Hovedfokuset for hvert av disse tiltakene vil være på den ulovlige oppførselen knyttet til de pågående demonstrasjonene (inkludert parallell- og motdemonstrasjoner).»

skriver de i en av tweetsene i den lange tråden.

Dette kan ved første øyekast virke rimelig, på den annen side er det liten tvil om at det er en kamp om narrativet. Statsminister Trudeau holdt tidligere i uken en teatralsk tale der han fordømte arbeiderklasseopprøret og anklaget dem for både hærverk og rasisme. Det er nødvendig å minne om at Trudeau er en av Klaus Schwabs lærlinger og at Schwab skryter offentlig om at han via programmet Young Global Leaders «penetrerer kabinettene.»

Talen Trudeau holdet på pressekonfransen har blitt kryssklippet med intervjuer fra gaten av både deltagere og politifolk og det er to helt forskjellige versjoner som presenteres.

Trudeau stempler altså borgere som bruker sin demokratiske rett til å demontrere som rasister og kvinnehatere. Det har ikke manglet på påminnere om alle de anledningene der han selv har malt ansiktet i «black face», blant annet i parlamentet der han ble kraftig kritisert av parlamentariker Candice Bergen.

Det Trudeau absolutt ikke har gjort er å komme folk i møte, i det minste late som han lytter til deres bekymringer og problemer.

Pipen hadde en annen lyd i april 2020 da Trudeau tweetet:

«Mens mange av oss jobber hjemmefra, er det andre som ikke er i stand til det – som lastebilsjåførene som jobber dag og natt for å sørge for at hyllene våre er på lager. Så når du kan, vennligst Takk en Trucker for alt de gjør, og hjelp dem der du kan.»

Det mest iøyenfallende er at den samme statsministeren gikk ned på kne i en Black Lives Matter-demonstrasjon midt i pandemi-tiden. BLM stod for en rekke voldelig demonstrasjoner i løpet av 2019 og 2020, brant ned politistasjoner og en kirke, har organisert nedrivningen av flere statuer. Trudeau har flere ganger uttrykt sin støtte til denne organisasjonen.

«Jeg har deltatt på protester og stevner tidligere. Da jeg var enig i målene, da jeg støttet folk som uttrykker bekymringene deres og deres problemer, er Black Lives Matter et utmerket eksempel på det,» sa Trudeau mandag på en virtuell pressekonferanse.

GoFundMe forbyr altså Trucker Convoy-innsamlingen, men støttet stolt terrorovertakelsen av «CHOP»-(Capital Hill Occupied Protests) -sonen i Seattle av Black Lives Matter.

Denne «sonen praktiserte» raseinndelte soner med egne hager kun for «svarte og urbefolking» og «deres planteallierte» (fra filmen over)

Justin Trudeau gir offentlig støtte til BLM som har drevet omfattende nedrivning og vandalisering av statuer. Her er det statuen av general Albert Pike som får gjennomgå av organisasjonens tilhengere.

Black Lives Matter har samlet inn titalls millioner dollar og har vært i søkelyset for svindel etter at det ble avslørt at lederne bevilget seg fete tilskudd og investerte i milliondollareiendommer for seg selv.

«Revisorer har uttrykt bekymring over ledelsen av Black Lives Matters donasjoner på 60 millioner dollar, etter at det viste seg at folk som ble annonsert som ledende i organisasjonen aldri tok på seg rollen, og ingen så ut til å kunne si hvem som håndterte økonomien.

Den siste selvangivelsen for organisasjonen, fra 2019, oppgir en adresse i Los Angeles som ikke eksisterer, og de to gjenværende BLM-direktørene identifisert av The Washington Examiner var ikke i stand til å hjelpe. Den ene fjernet BLM-foreninger fra sosiale medier etter at han ble kontaktet av avisen.

Laurie Styron, administrerende direktør for CharityWatch om BLM:

«Som et gigantisk spøkelsesskip fullt av skatter som driver om natten uten kaptein, uten synlig mannskap og ingen klar retning.»

Donasjoner strømmer nå på via Bitcoin og GoSendGo

Som et resultat av GoFundMe sin suspendering har lastebilførerne ingen ilgang til midlene, noe som fikk en gruppe kanadiere til å ta på seg å samle inn penger via alternative midler, med gruppen som valgte å bruke Bitcoin.

Siden Bitcoin-nettverket er desentralisert, kontrolleres det ikke av en enkelt enhet. Dessuten kan BTC, nettverkets opprinnelige valuta, overføres uavhengig mellom enhver avsender og mottaker med en Bitcoin-adresse.

Kort tid etter at GoFundMe ga oppstarten til «Freedom Convoy 2022»-kampanjen fredag ettermiddag, gjorde arrangørene et nytt forsøk på den kristne crowdfunding-plattformen GiveSendGo, og samlet inn mer enn 150.000 canadiske dollar på bare noen få timer. Økningen i antall besøkende var så stor at nettstedet nærmest kræsjet.

Kritikk mot GoFundMe kommer fra flere hold

Sviktet av «venstresiden»

De canadiske lastebilsjåførene representerer arbeiderklassen i Canada og andre land. De første ukene av opprøret var det full taushet fra de etablerte mediene, det i seg selv er en bekreftelse på at dette ikke er en «fargerevolusjon».

Når de først tok til orde er det knapt noen grense for hvilke fornærmelser og anklager mediene retter mot dem, ledet an av statsminister Trudeau.

De som faktisk befinner seg på gata, med åpen mikrofon rettet mot arbeiderne er de såkalte «høyrevridde» mediene som Fox News og Rebel News.

Les artikkelen direkte på Steigan

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar