God sommer!

Ninacappelen.com

Ninacappelen.com:

Nina Cappelen. FOTO: Privat

Kjære følger, 

Da har tiden kommet for å ønske deg en riktig god sommer! Det er helt fantastisk med sol, sommer og varme igjen, og jeg kjenner jeg lever på en annen måte. 

Les også Når motgang blir til styrke

Jeg vet at mange av sakene jeg skriver er vanskelig å fordøye. Tro meg, det er det for meg også! Selv om de fleste av mine lesere er godt opplyste og har evnen til kritisk tenkning, vet jeg at bloggen når ut til stadig nye lesere. Artiklene blir også oversatt til flere språk. Det er veldig hyggelig, og ikke minst en stor anerkjennelse. Men ikke tro at jeg har blitt høy på meg selv av den grunn, for dette er ikke tiden for arroganse. Vi lever i en opplysningstid av dimensjoner, og jeg må innrømme at det tidvis er slitsomt å være blant de “opplyste”. Noen ganger er det rett og slett så utmattende at jeg må koble helt av og trekke meg tilbake. Jeg vet at noen av mine lesere føler det på samme måte. 

Lesertallene har lenge holdt seg på et stabilt høyt nivå, noe som betyr at jeg har mange trofaste følgere. Miksen av saker er såpass bred at bloggen når ut til mange. Noen lesere er kun interessert i reisereportasjer, mens andre er kun interessert i saker om selvutvikling. Det er ganske interessant. De fleste er imidlertid mest interessert i sakene jeg skriver om “det store bildet”. Det ser jeg av lesertallene. Folk vil vite hva som egentlig skjer i kulissene. 

Tusen takk til deg som følger bloggen min, kommenterer, og deler artiklene i sosiale medier. Det setter jeg stor pris på. 

Ta vare på deg selv, og husk at lyset vinner til slutt. 

God sommer! 

Les også I mørket ligger neste nivå skjult

Les artikkelen direkte på ninacappelen.com